Receptiediensten

receptie


FSS Security zorgt voor representatieve, ervaren receptionisten omdat de eerste indruk telt

Een goede receptionist(e) kan heel veel betekenen voor uw organisatie. Hij of zij is immers degene die het eerste contactmoment heeft met uw relaties en het visitekaartje is van uw onderneming. Tevens verliest hij of zij de veiligheid van uw organisatie niet uit het oog. Beveiligingsbedrijf FSS Security is uw partner in veiligheid en service in de regio Den Bosch. 


Voordelen van receptiebezetting door beveiligingsbedrijf FSS Security

De inzet van een externe receptiebezetting bespaart u tijd en inspanning om intern de bezetting geregeld te krijgen. Ook kunt u denken aan een aanvullende bezetting buiten de dagelijkse werkuren om. Dit kan u logistiek voordeel opleveren doordat de receptie bemand is en er altijd een aanspreekpunt aanwezig is. Immers zijn er niet veel receptionistes die onregelmatig willen werken. Ook is er in geval van onverwachte uitval door bijvoorbeeld ziekte altijd direct een medewerker beschikbaar om dit op te vangen. Hierdoor zit u nooit zonder receptiebezetting.
 

Receptiemedewerkers met net dat beetje meer

Afhankelijk van uw wensen ontvangt hij of zij gasten, verzorgt deze de toegangscontrole, voert administratieve werkzaamheden uit en treedt op bij calamiteiten waarbij onze receptionisten ook in het bezit zijn van BHV en EHBO diploma. Daarnaast staat service bij FSS Security hoog in het vaandel, wij gaan net dat stapje verder. Beveiligingsbedrijf FSS Security weet door jarenlange ervaring uw object op maat te beveiligen waarbij wij uitblinken in flexibiliteit en stabiliteit door ervaren medewerkers.  
 

Receptiebezetting door beveiligingsbedrijf FSS Security?

FSS Security is vooral actief binnen de regio Den Bosch maar kan ook winkelsurveillance leveren buiten deze regio. Dit kan ook collectief aangevraagd worden, bijvoorbeeld in een winkelpassage.
 
Heeft u vragen over receptiebezetting of wilt u informeren naar de mogelijkheden? 
 
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 
 
 
 
 

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service