direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf dicht bij Vught

Beveiligingsbedrijf dicht bij Vught

Heeft uw pand of terrein in Vught professionele beveiliging nodig en bent u daarom op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de regio? FSS Security is al meer dan 25 jaar een betrouwbare samenwerkingspartner op het gebied van beveiliging. Wij staan bekend om onze flexibele, proactieve en servicegerichte dienstverlening. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing – dus ook voor die van u.

24/7 een veilig gevoel dankzij ons beveiligingsbedrijf nabij Vught

Optimale veiligheid is belangrijk, waar en wanneer dan ook. Daarom bieden we als beveiligingsbedrijf verschillende soorten diensten op het gebied van beveiliging aan, zowel voor bedrijven(terreinen) en instanties als particulieren in de regio Vught. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

 • Mobiele surveillance
  Tijdens mobiele surveillancerondes houden we onder andere preventief toezicht, controleren we personen, gebouwen of situaties en signaleren we verdachte zaken. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Indien nodig schakelen we bij calamiteiten de juiste hulpdiensten in.
 • Evenementenbeveiliging
  Beveiliging is een belangrijk onderdeel van een evenement. Daarmee zorgt u voor een veilige omgeving voor uw bezoekers en medewerkers. FSS Security zorgt voor professionele beveiliging op uw evenement.
 • Objectbeveiliging
  Wilt u het pand waar uw bedrijf of organisatie zich bevindt behoeden voor allerlei risico’s? Onze goed opgeleide beveiligers staan klaar met professionele objectbeveiliging. Zij beschermen uw pand (en dus u en uw personeel) onder andere met het uitvoeren van controlerondes, receptiediensten en bezoekersregistraties.
 • Winkel-/retailbeveiliging
  Als u een winkel heeft in Vught, dan doet u er verstandig aan om ons beveiligingsbedrijf in te schakelen. Onze professionele en gastvrije beveiligers zorgen er namelijk voor dat uw klanten veilig bij u kunnen winkelen én zich welkom voelen in uw winkel. Orde, rust en een goede sfeer staan centraal bij winkel-/retailbeveiliging.

We staan u bovendien bij met technische oplossingen en beveiligingsadvies op maat. Met welke situatie we u ook van dienst mogen zijn: we staan 24/7 voor u klaar.

Vraag om meer informatie

Ons beveiligingsbedrijf in Rosmalen, op korte afstand van Vught, heeft alles in huis om voor uw situatie de juiste beveiliging te bieden. We onderscheiden ons van andere beveiligingsbedrijven door onze flexibiliteit, representativiteit en korte communicatielijnen. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews