direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf dicht bij Vught

Beveiligingsbedrijf dicht bij Vught

Heeft uw pand of terrein in Vught professionele beveiliging nodig en bent u daarom op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de regio? FSS Security is al meer dan 25 jaar een betrouwbare samenwerkingspartner op het gebied van beveiliging. Wij staan bekend om onze flexibele, proactieve en servicegerichte dienstverlening. Voor elke situatie hebben we een passende oplossing – dus ook voor die van u.

24/7 een veilig gevoel dankzij ons beveiligingsbedrijf nabij Vught

Optimale veiligheid is belangrijk, waar en wanneer dan ook. Daarom bieden we als beveiligingsbedrijf verschillende soorten diensten op het gebied van beveiliging aan, zowel voor bedrijven(terreinen) en instanties als particulieren in de regio Vught. Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

 • Mobiele surveillance
  Tijdens mobiele surveillancerondes houden we onder andere preventief toezicht, controleren we personen, gebouwen of situaties en signaleren we verdachte zaken. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Indien nodig schakelen we bij calamiteiten de juiste hulpdiensten in.
 • Evenementenbeveiliging
  Beveiliging is een belangrijk onderdeel van een evenement. Daarmee zorgt u voor een veilige omgeving voor uw bezoekers en medewerkers. FSS Security zorgt voor professionele beveiliging op uw evenement.
 • Objectbeveiliging
  Wilt u het pand waar uw bedrijf of organisatie zich bevindt behoeden voor allerlei risico’s? Onze goed opgeleide beveiligers staan klaar met professionele objectbeveiliging. Zij beschermen uw pand (en dus u en uw personeel) onder andere met het uitvoeren van controlerondes, receptiediensten en bezoekersregistraties.
 • Winkel-/retailbeveiliging
  Als u een winkel heeft in Vught, dan doet u er verstandig aan om ons beveiligingsbedrijf in te schakelen. Onze professionele en gastvrije beveiligers zorgen er namelijk voor dat uw klanten veilig bij u kunnen winkelen én zich welkom voelen in uw winkel. Orde, rust en een goede sfeer staan centraal bij winkel-/retailbeveiliging.

We staan u bovendien bij met technische oplossingen en beveiligingsadvies op maat. Met welke situatie we u ook van dienst mogen zijn: we staan 24/7 voor u klaar.

Vraag om meer informatie

Ons beveiligingsbedrijf in Rosmalen, op korte afstand van Vught, heeft alles in huis om voor uw situatie de juiste beveiliging te bieden. We onderscheiden ons van andere beveiligingsbedrijven door onze flexibiliteit, representativiteit en korte communicatielijnen. Wilt u meer informatie aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

13 okt

Samenwerking opleiding FSS Security – Capabel Onder...

Kort & betaalde opleiding met baangarantie in de Beveiligingssector! Op donderdag 3 november organiseert Capabel Onderwijs in samenwerking met FSS Security een kennismaking met de […]

Lees meer
27 sep

Wat doet een winkelsurveillant precies?

Waarom is hij zo waardevol? Veel winkeliers vinden hun beroep prachtig. Het contact met klanten en de verkoop van mooie producten zijn belangrijke redenen waarom […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews