direct contact
073 644 0273

Brandwachten

Brandwachten

Brandwacht huren? Wij zijn 24/7 inzetbaar

Heeft u een brandwacht nodig? Bij FSS Security kunt u een brandwacht huren. Onze brandwachten worden onder andere ingezet bij een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet-functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen en bij de nacontrole van een brand. 

Het antwoord op de vraag ‘Wat is en wat doet een brandwacht?’ is kort en krachtig: brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid en treden op bij een calamiteit. Daarnaast kunnen ze, indien nodig, levensreddend handelen. Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en complete projecten kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gewerkt wordt met gekwalificeerde en ervaren mensen. En die mensen leveren wij.

Gediplomeerde en ervaren brandwacht inhuren

Wanneer u kiest voor de brandwachten van FSS Security, kiest u voor gediplomeerde en ervaren brandwachten. Een rijksgediplomeerde brandwacht heeft tenminste zijn of haar brandweeropleiding afgerond én minimaal vijf jaar brandweerervaring. Het zijn brandwachten die beoefend en gekeurd zijn volgens de moderne richtlijnen en die de taal van de hulpdiensten spreken.

Behalve een rijksgediplomeerde brandwacht kunt u bij ons ook een industrieel getrainde brandwacht huren. Dit zijn brandwachten die een cursus zonder stage hebben gevolgd. Ze zijn met name inzetbaar bij industriële werkzaamheden om toezicht te houden in diverse risicovolle situaties, zoals brandgevaarlijke projecten.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een brandwacht in de regio Den Bosch? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van brandwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies. Onze brandwachten zijn 24/7 inzetbaar, zijn altijd snel ter plaatse en hebben een proactieve werkwijze.

Maar ook wanneer u een brandwacht wilt huren elders in Nederland, zit u bij FSS Security goed. Wij leveren onze brandwachten door heel Nederland. We denken altijd met u mee, want iedere situatie is anders en vraagt dus om een specifieke benadering.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews