direct contact
073 644 0273

Brandwachten

Brandwachten

Brandwacht huren? Wij zijn 24/7 inzetbaar

Heeft u een brandwacht nodig? Bij FSS Security kunt u een brandwacht huren. Onze brandwachten worden onder andere ingezet bij een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet-functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen en bij de nacontrole van een brand. 

Het antwoord op de vraag ‘Wat is en wat doet een brandwacht?’ is kort en krachtig: brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid en treden op bij een calamiteit. Daarnaast kunnen ze, indien nodig, levensreddend handelen. Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en complete projecten kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gewerkt wordt met gekwalificeerde en ervaren mensen. En die mensen leveren wij.

Gediplomeerde en ervaren brandwacht inhuren

Wanneer u kiest voor de brandwachten van FSS Security, kiest u voor gediplomeerde en ervaren brandwachten. Een rijksgediplomeerde brandwacht heeft tenminste zijn of haar brandweeropleiding afgerond én minimaal vijf jaar brandweerervaring. Het zijn brandwachten die beoefend en gekeurd zijn volgens de moderne richtlijnen en die de taal van de hulpdiensten spreken.

Behalve een rijksgediplomeerde brandwacht kunt u bij ons ook een industrieel getrainde brandwacht huren. Dit zijn brandwachten die een cursus zonder stage hebben gevolgd. Ze zijn met name inzetbaar bij industriële werkzaamheden om toezicht te houden in diverse risicovolle situaties, zoals brandgevaarlijke projecten.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een brandwacht in de regio Den Bosch? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van brandwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies. Onze brandwachten zijn 24/7 inzetbaar, zijn altijd snel ter plaatse en hebben een proactieve werkwijze.

Maar ook wanneer u een brandwacht wilt huren elders in Nederland, zit u bij FSS Security goed. Wij leveren onze brandwachten door heel Nederland. We denken altijd met u mee, want iedere situatie is anders en vraagt dus om een specifieke benadering.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews