direct contact
073 644 0273

Brandwachten

Brandwachten

Brandwacht huren? Wij zijn 24/7 inzetbaar

Heeft u een brandwacht nodig? Bij FSS Security kunt u een brandwacht huren. Onze brandwachten worden onder andere ingezet bij een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet-functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen en bij de nacontrole van een brand. 

Het antwoord op de vraag ‘Wat is en wat doet een brandwacht?’ is kort en krachtig: brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid en treden op bij een calamiteit. Daarnaast kunnen ze, indien nodig, levensreddend handelen. Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en complete projecten kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gewerkt wordt met gekwalificeerde en ervaren mensen. En die mensen leveren wij.

Gediplomeerde en ervaren brandwacht inhuren

Wanneer u kiest voor de brandwachten van FSS Security, kiest u voor gediplomeerde en ervaren brandwachten. Een rijksgediplomeerde brandwacht heeft tenminste zijn of haar brandweeropleiding afgerond én minimaal vijf jaar brandweerervaring. Het zijn brandwachten die beoefend en gekeurd zijn volgens de moderne richtlijnen en die de taal van de hulpdiensten spreken.

Behalve een rijksgediplomeerde brandwacht kunt u bij ons ook een industrieel getrainde brandwacht huren. Dit zijn brandwachten die een cursus zonder stage hebben gevolgd. Ze zijn met name inzetbaar bij industriële werkzaamheden om toezicht te houden in diverse risicovolle situaties, zoals brandgevaarlijke projecten.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een brandwacht in de regio Den Bosch? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van brandwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies. Onze brandwachten zijn 24/7 inzetbaar, zijn altijd snel ter plaatse en hebben een proactieve werkwijze.

Maar ook wanneer u een brandwacht wilt huren elders in Nederland, zit u bij FSS Security goed. Wij leveren onze brandwachten door heel Nederland. We denken altijd met u mee, want iedere situatie is anders en vraagt dus om een specifieke benadering.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

13 okt

Samenwerking opleiding FSS Security – Capabel Onder...

Kort & betaalde opleiding met baangarantie in de Beveiligingssector! Op donderdag 3 november organiseert Capabel Onderwijs in samenwerking met FSS Security een kennismaking met de […]

Lees meer
27 sep

Wat doet een winkelsurveillant precies?

Waarom is hij zo waardevol? Veel winkeliers vinden hun beroep prachtig. Het contact met klanten en de verkoop van mooie producten zijn belangrijke redenen waarom […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews