direct contact
073 644 0273

Brandwachten

Brandwachten

Brandwacht huren? Wij zijn 24/7 inzetbaar

Heeft u een brandwacht nodig? Bij FSS Security kunt u een brandwacht huren. Onze brandwachten worden onder andere ingezet bij een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet-functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen en bij de nacontrole van een brand. 

Het antwoord op de vraag ‘Wat is en wat doet een brandwacht?’ is kort en krachtig: brandwachten houden toezicht op de brandveiligheid en treden op bij een calamiteit. Daarnaast kunnen ze, indien nodig, levensreddend handelen. Veiligheid voor bezoekers, medewerkers en complete projecten kan alleen gegarandeerd worden wanneer er gewerkt wordt met gekwalificeerde en ervaren mensen. En die mensen leveren wij.

Gediplomeerde en ervaren brandwacht inhuren

Wanneer u kiest voor de brandwachten van FSS Security, kiest u voor gediplomeerde en ervaren brandwachten. Een rijksgediplomeerde brandwacht heeft tenminste zijn of haar brandweeropleiding afgerond én minimaal vijf jaar brandweerervaring. Het zijn brandwachten die beoefend en gekeurd zijn volgens de moderne richtlijnen en die de taal van de hulpdiensten spreken.

Behalve een rijksgediplomeerde brandwacht kunt u bij ons ook een industrieel getrainde brandwacht huren. Dit zijn brandwachten die een cursus zonder stage hebben gevolgd. Ze zijn met name inzetbaar bij industriële werkzaamheden om toezicht te houden in diverse risicovolle situaties, zoals brandgevaarlijke projecten.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een brandwacht in de regio Den Bosch? Of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden op het gebied van brandwachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend advies. Onze brandwachten zijn 24/7 inzetbaar, zijn altijd snel ter plaatse en hebben een proactieve werkwijze.

Maar ook wanneer u een brandwacht wilt huren elders in Nederland, zit u bij FSS Security goed. Wij leveren onze brandwachten door heel Nederland. We denken altijd met u mee, want iedere situatie is anders en vraagt dus om een specifieke benadering.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
30 jan

Waarom de beveiliging een uniform draagt

Iemand die werkt in de beveiliging herkent u vaak door het uniform. Beveiligingskleding is namelijk verplicht voor iedere beveiliger. Het straalt gezag en herkenbaarheid uit: […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews