direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Organiseert u binnenkort een grootschalig evenement? Wilt u de beveiliging van uw kantoorpand aanscherpen? Of bent u op zoek naar een technische beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, zoals een inbraaksysteem? In al deze gevallen en méér kunt u rekenen op de diensten van FSS Security. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat al vele bedrijven en particulieren in Noordoost-Brabant van service op maat hebben voorzien, van Geldrop tot Waalwijk. Maar ook buiten Brabant zijn wij dé betrouwbare beveiligingspartner. Al ruim 25 jaar staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Onze brede dienstverlening

Onveiligheid ligt, jammer genoeg, steeds vaker op de loer: criminaliteit neemt nu eenmaal toe. In diverse situaties is het daarom zeker verstandig om goede beveiliging in te schakelen. De diensten van FSS Security zijn gericht op verschillende soorten beveiliging, waardoor we ook in uw situatie paraat kunnen staan. We zijn onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel-/retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, alarmopvolging, receptiediensten en mobiele surveillance. Maar ook als u alcohol-, drugs- of lockercontroles wilt laten uitvoeren, een brandwacht wilt inzetten of behoefte heeft aan verkeersregelaars bij u in Geldrop, zijn wij hét beveiligingsbedrijf voor u.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf is uniek in de markt. Wij bieden een oplossing die naadloos aansluit op elke situatie, of deze nu gepland of onverwachts is. Dat doen wij door flexibel, innovatief en proactief te zijn. We weten daarbij altijd een perfecte balans tussen veiligheid en gastheerschap te creëren. Onze beveiligers weten namelijk dat rust en orde óók ontstaat door mensen zich op hun gemak te laten voelen.

Schakel ons beveiligingsbedrijf in voor uw situatie in Geldrop

Vraagt uw pand, terrein, evenement of specifieke situatie in Geldrop om goede beveiliging van een beveiligingsbedrijf? Kies dan voor de service van FSS Security. Neem gerust contact met ons op en ontdek meer over onze dienstverlening.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews