direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Organiseert u binnenkort een grootschalig evenement? Wilt u de beveiliging van uw kantoorpand aanscherpen? Of bent u op zoek naar een technische beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, zoals een inbraaksysteem? In al deze gevallen en méér kunt u rekenen op de diensten van FSS Security. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat al vele bedrijven en particulieren in Noordoost-Brabant van service op maat hebben voorzien, van Geldrop tot Waalwijk. Maar ook buiten Brabant zijn wij dé betrouwbare beveiligingspartner. Al ruim 25 jaar staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Onze brede dienstverlening

Onveiligheid ligt, jammer genoeg, steeds vaker op de loer: criminaliteit neemt nu eenmaal toe. In diverse situaties is het daarom zeker verstandig om goede beveiliging in te schakelen. De diensten van FSS Security zijn gericht op verschillende soorten beveiliging, waardoor we ook in uw situatie paraat kunnen staan. We zijn onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel-/retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, alarmopvolging, receptiediensten en mobiele surveillance. Maar ook als u alcohol-, drugs- of lockercontroles wilt laten uitvoeren, een brandwacht wilt inzetten of behoefte heeft aan verkeersregelaars bij u in Geldrop, zijn wij hét beveiligingsbedrijf voor u.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf is uniek in de markt. Wij bieden een oplossing die naadloos aansluit op elke situatie, of deze nu gepland of onverwachts is. Dat doen wij door flexibel, innovatief en proactief te zijn. We weten daarbij altijd een perfecte balans tussen veiligheid en gastheerschap te creëren. Onze beveiligers weten namelijk dat rust en orde óók ontstaat door mensen zich op hun gemak te laten voelen.

Schakel ons beveiligingsbedrijf in voor uw situatie in Geldrop

Vraagt uw pand, terrein, evenement of specifieke situatie in Geldrop om goede beveiliging van een beveiligingsbedrijf? Kies dan voor de service van FSS Security. Neem gerust contact met ons op en ontdek meer over onze dienstverlening.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews