direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Organiseert u binnenkort een grootschalig evenement? Wilt u de beveiliging van uw kantoorpand aanscherpen? Of bent u op zoek naar een technische beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, zoals een inbraaksysteem? In al deze gevallen en méér kunt u rekenen op de diensten van FSS Security. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat al vele bedrijven en particulieren in Noordoost-Brabant van service op maat hebben voorzien, van Geldrop tot Waalwijk. Maar ook buiten Brabant zijn wij dé betrouwbare beveiligingspartner. Al ruim 25 jaar staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Onze brede dienstverlening

Onveiligheid ligt, jammer genoeg, steeds vaker op de loer: criminaliteit neemt nu eenmaal toe. In diverse situaties is het daarom zeker verstandig om goede beveiliging in te schakelen. De diensten van FSS Security zijn gericht op verschillende soorten beveiliging, waardoor we ook in uw situatie paraat kunnen staan. We zijn onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel-/retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, alarmopvolging, receptiediensten en mobiele surveillance. Maar ook als u alcohol-, drugs- of lockercontroles wilt laten uitvoeren, een brandwacht wilt inzetten of behoefte heeft aan verkeersregelaars bij u in Geldrop, zijn wij hét beveiligingsbedrijf voor u.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf is uniek in de markt. Wij bieden een oplossing die naadloos aansluit op elke situatie, of deze nu gepland of onverwachts is. Dat doen wij door flexibel, innovatief en proactief te zijn. We weten daarbij altijd een perfecte balans tussen veiligheid en gastheerschap te creëren. Onze beveiligers weten namelijk dat rust en orde óók ontstaat door mensen zich op hun gemak te laten voelen.

Schakel ons beveiligingsbedrijf in voor uw situatie in Geldrop

Vraagt uw pand, terrein, evenement of specifieke situatie in Geldrop om goede beveiliging van een beveiligingsbedrijf? Kies dan voor de service van FSS Security. Neem gerust contact met ons op en ontdek meer over onze dienstverlening.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews