direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Organiseert u binnenkort een grootschalig evenement? Wilt u de beveiliging van uw kantoorpand aanscherpen? Of bent u op zoek naar een technische beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, zoals een inbraaksysteem? In al deze gevallen en méér kunt u rekenen op de diensten van FSS Security. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat al vele bedrijven en particulieren in Noordoost-Brabant van service op maat hebben voorzien, van Geldrop tot Waalwijk. Maar ook buiten Brabant zijn wij dé betrouwbare beveiligingspartner. Al ruim 25 jaar staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Onze brede dienstverlening

Onveiligheid ligt, jammer genoeg, steeds vaker op de loer: criminaliteit neemt nu eenmaal toe. In diverse situaties is het daarom zeker verstandig om goede beveiliging in te schakelen. De diensten van FSS Security zijn gericht op verschillende soorten beveiliging, waardoor we ook in uw situatie paraat kunnen staan. We zijn onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel-/retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, alarmopvolging, receptiediensten en mobiele surveillance. Maar ook als u alcohol-, drugs- of lockercontroles wilt laten uitvoeren, een brandwacht wilt inzetten of behoefte heeft aan verkeersregelaars bij u in Geldrop, zijn wij hét beveiligingsbedrijf voor u.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf is uniek in de markt. Wij bieden een oplossing die naadloos aansluit op elke situatie, of deze nu gepland of onverwachts is. Dat doen wij door flexibel, innovatief en proactief te zijn. We weten daarbij altijd een perfecte balans tussen veiligheid en gastheerschap te creëren. Onze beveiligers weten namelijk dat rust en orde óók ontstaat door mensen zich op hun gemak te laten voelen.

Schakel ons beveiligingsbedrijf in voor uw situatie in Geldrop

Vraagt uw pand, terrein, evenement of specifieke situatie in Geldrop om goede beveiliging van een beveiligingsbedrijf? Kies dan voor de service van FSS Security. Neem gerust contact met ons op en ontdek meer over onze dienstverlening.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

16 mrt

Waarom is budget voor security zo belangrijk?

Verantwoordelijken of teams die betrokken zijn bij security / beveiliging moeten smeken om budget, maar lopen vaak tegen een muur aan. Opmerkingen zoals ‘security brengt […]

Lees meer
24 dec

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we een mooie groei hebben gerealiseerd op diverse disciplines. Het is mooi om in moeilijke tijden met […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews