direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Beveiligingsbedrijf nabij Geldrop

Organiseert u binnenkort een grootschalig evenement? Wilt u de beveiliging van uw kantoorpand aanscherpen? Of bent u op zoek naar een technische beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, zoals een inbraaksysteem? In al deze gevallen en méér kunt u rekenen op de diensten van FSS Security. Wij zijn een beveiligingsbedrijf dat al vele bedrijven en particulieren in Noordoost-Brabant van service op maat hebben voorzien, van Geldrop tot Waalwijk. Maar ook buiten Brabant zijn wij dé betrouwbare beveiligingspartner. Al ruim 25 jaar staan wij 24/7 klaar voor onze klanten.

Onze brede dienstverlening

Onveiligheid ligt, jammer genoeg, steeds vaker op de loer: criminaliteit neemt nu eenmaal toe. In diverse situaties is het daarom zeker verstandig om goede beveiliging in te schakelen. De diensten van FSS Security zijn gericht op verschillende soorten beveiliging, waardoor we ook in uw situatie paraat kunnen staan. We zijn onder andere gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel-/retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, hondenbeveiliging, alarmopvolging, receptiediensten en mobiele surveillance. Maar ook als u alcohol-, drugs- of lockercontroles wilt laten uitvoeren, een brandwacht wilt inzetten of behoefte heeft aan verkeersregelaars bij u in Geldrop, zijn wij hét beveiligingsbedrijf voor u.

Onze kernwaarden

Ons bedrijf is uniek in de markt. Wij bieden een oplossing die naadloos aansluit op elke situatie, of deze nu gepland of onverwachts is. Dat doen wij door flexibel, innovatief en proactief te zijn. We weten daarbij altijd een perfecte balans tussen veiligheid en gastheerschap te creëren. Onze beveiligers weten namelijk dat rust en orde óók ontstaat door mensen zich op hun gemak te laten voelen.

Schakel ons beveiligingsbedrijf in voor uw situatie in Geldrop

Vraagt uw pand, terrein, evenement of specifieke situatie in Geldrop om goede beveiliging van een beveiligingsbedrijf? Kies dan voor de service van FSS Security. Neem gerust contact met ons op en ontdek meer over onze dienstverlening.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken. […]

Lees meer
25 jun

Inbrekers weer meer op pad dankzij versoepelingen

Door de versoepelingen zijn we er weer vaker op uit gegaan met zijn allen, echter blijkt dat inbrekers hetzelfde deden. “Normaal is december de maand […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews