Winkelsurveillance

winkelcentrum


Winkelsurveillance voor een prettige winkelbeleving

Den Bosch biedt een groot scala aan winkels en winkelcentra. Winkelsurveillance is een sterk preventief middel tegen een winkeldiefstal of overval. Het draagt bij aan een positieve winkelbeleving. Een vertrouwde uitstraling voor winkelend publiek en voor u als ondernemer een veilig gevoel.


Verhoog uw omzet met winkelsurveillance

Veel ondernemers staan niet altijd stil bij hun omzetverlies door diefstal. Laat staan de ravage en emotionele schade na een overval. De inzet van beveiliging schept rust en zorgt voor een daling van de criminele activiteiten. Dit komt ten goede aan uw bedrijfsresultaat.

Onze winkelsurveillanten zorgen ervoor dat u en uw medewerkers hun werkzaamheden onbezorgd uit kunnen voeren.

 

Winkelsurveillance in de praktijk

De winkelsurveillant voert gedurende de openingsuren in een winkel of winkelcentrum controlerondes uit en treedt op bij calamiteiten. Tevens geeft hij of zij informatie aan bezoekers, treedt preventief op bij overlast en richt zich op de algemene veiligheid. De Beveiligers van FSS Security zijn in het bezit  van BHV, EHBO en AED diploma‚Äôs dus u kunt gerust zijn, wij zijn voorbereid op elke calamiteit.

 

Winkelsurveillance in uw bedrijf of uw winkelcentrum?

FSS Security is vooral actief binnen de regio Den Bosch maar kan ook winkelsurveillance leveren buiten deze regio. Dit kan ook collectief aangevraagd worden, bijvoorbeeld in een winkelpassage.

Heeft u vragen over winkelsurveillance of wilt u beveiligingsadvies ?
Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service