direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf vlak bij Zaltbommel

Beveiligingsbedrijf vlak bij Zaltbommel

Een veilige omgeving bieden aan medewerkers, klanten of bezoekers: het is voor veel bedrijven en organisaties prioriteit. Geen goede beveiliging van een kantoorpand, evenement of terrein zorgt vaak voor meer risico’s, zowel op intern als op extern niveau. Zoekt u voor uw situatie in Zaltbommel goede beveiliging en wilt u hiervoor een professioneel, betrouwbaar en ervaren beveiligingsbedrijf inschakelen? Dan is FSS Security uw partner.

Een overzicht van de diensten die wij aanbieden

Wat uw situatie in Zaltbommel ook is: ons beveiligingsbedrijf biedt er de juiste beveiligingsdienst voor aan. In de ruim 25 jaar dat wij actief zijn als beveiligingsspecialist, hebben we onze dienstverlening op het gebied van beveiliging flink uitgebreid. Hierdoor kunnen we onze klanten maatwerk bieden. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Alarmopvolging
  U kunt ons inschakelen voor alarmopvolging bij een inbraaksysteem, een brandmeldcentrale, een mobiele cameramast en een mobiele alarmkoffer. Onze beveiligers handelen in deze situaties snel en accuraat. Er wordt bijvoorbeeld altijd een rapportage van de situatie opgesteld.
 • Mobiele surveillance
  Soms is het nodig om verdachte plekken of situaties in een wijk regelmatig te controleren. Bijvoorbeeld omdat er verdachte personen gesignaleerd zijn. Onze beveiligers kunnen preventief toezicht houden, controlerondes uitvoeren en, indien nodig, de juiste hulpdiensten inschakelen.
 • Evenementenbeveiliging
  Evenementen verlopen gesmeerder als er beveiligers aanwezig zijn. De beveiligers van FSS Security zorgen voor optimale veiligheid voor de bezoekers van uw evenement, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Zij weten in alle scenario’s op de juiste manier te handelen.
 • Objectbeveiliging
  Onze beveiligers bewaken uw kantoorpand, winkel of instelling door onder andere controlerondes uit te voeren, receptiediensten op zich te nemen en bezoekers te registreren. Zij hebben bovendien kennis van BHV, EHBO en AED en kunnen dus ook in situaties waarin zorg verleend moet worden, ingrijpen.
 • Winkel-/retailbeveiliging
  Bent u retailer of winkeleigenaar? Zaken als diefstal, vernielingen en ander ongewenst winkelgedrag kunnen helaas wel eens voorkomen. Door ons beveiligingsbedrijf in te schakelen, zorgt u voor extra veiligheid in uw zaak in Zaltbommel. Onze beveiligers zorgen daarbij voor een juiste balans tussen beveiliging en gastvrijheid.

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen als u op zoek bent naar een technische beveiligingsoplossing, hondenbeveiliging of speciale leveringen, zoals lockercontroles. Ook voor particulieren staan wij klaar met beveiliging op maat.

Ontdek waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn

Flexibiliteit, korte communicatielijnen, pro-activiteit en 24/7 paraat- en alertheid: het zijn kenmerken waarvoor wij door onze klanten vaak geroemd worden. Wilt u de goede service van ons beveiligingsbedrijf zelf ervaren voor uw situatie in Zaltbommel? Neem dan direct contact met ons op.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews