direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf vlak bij Zaltbommel

Beveiligingsbedrijf vlak bij Zaltbommel

Een veilige omgeving bieden aan medewerkers, klanten of bezoekers: het is voor veel bedrijven en organisaties prioriteit. Geen goede beveiliging van een kantoorpand, evenement of terrein zorgt vaak voor meer risico’s, zowel op intern als op extern niveau. Zoekt u voor uw situatie in Zaltbommel goede beveiliging en wilt u hiervoor een professioneel, betrouwbaar en ervaren beveiligingsbedrijf inschakelen? Dan is FSS Security uw partner.

Een overzicht van de diensten die wij aanbieden

Wat uw situatie in Zaltbommel ook is: ons beveiligingsbedrijf biedt er de juiste beveiligingsdienst voor aan. In de ruim 25 jaar dat wij actief zijn als beveiligingsspecialist, hebben we onze dienstverlening op het gebied van beveiliging flink uitgebreid. Hierdoor kunnen we onze klanten maatwerk bieden. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Alarmopvolging
  U kunt ons inschakelen voor alarmopvolging bij een inbraaksysteem, een brandmeldcentrale, een mobiele cameramast en een mobiele alarmkoffer. Onze beveiligers handelen in deze situaties snel en accuraat. Er wordt bijvoorbeeld altijd een rapportage van de situatie opgesteld.
 • Mobiele surveillance
  Soms is het nodig om verdachte plekken of situaties in een wijk regelmatig te controleren. Bijvoorbeeld omdat er verdachte personen gesignaleerd zijn. Onze beveiligers kunnen preventief toezicht houden, controlerondes uitvoeren en, indien nodig, de juiste hulpdiensten inschakelen.
 • Evenementenbeveiliging
  Evenementen verlopen gesmeerder als er beveiligers aanwezig zijn. De beveiligers van FSS Security zorgen voor optimale veiligheid voor de bezoekers van uw evenement, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Zij weten in alle scenario’s op de juiste manier te handelen.
 • Objectbeveiliging
  Onze beveiligers bewaken uw kantoorpand, winkel of instelling door onder andere controlerondes uit te voeren, receptiediensten op zich te nemen en bezoekers te registreren. Zij hebben bovendien kennis van BHV, EHBO en AED en kunnen dus ook in situaties waarin zorg verleend moet worden, ingrijpen.
 • Winkel-/retailbeveiliging
  Bent u retailer of winkeleigenaar? Zaken als diefstal, vernielingen en ander ongewenst winkelgedrag kunnen helaas wel eens voorkomen. Door ons beveiligingsbedrijf in te schakelen, zorgt u voor extra veiligheid in uw zaak in Zaltbommel. Onze beveiligers zorgen daarbij voor een juiste balans tussen beveiliging en gastvrijheid.

Daarnaast kunt u ook op ons rekenen als u op zoek bent naar een technische beveiligingsoplossing, hondenbeveiliging of speciale leveringen, zoals lockercontroles. Ook voor particulieren staan wij klaar met beveiliging op maat.

Ontdek waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn

Flexibiliteit, korte communicatielijnen, pro-activiteit en 24/7 paraat- en alertheid: het zijn kenmerken waarvoor wij door onze klanten vaak geroemd worden. Wilt u de goede service van ons beveiligingsbedrijf zelf ervaren voor uw situatie in Zaltbommel? Neem dan direct contact met ons op.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

16 mrt

Waarom is budget voor security zo belangrijk?

Verantwoordelijken of teams die betrokken zijn bij security / beveiliging moeten smeken om budget, maar lopen vaak tegen een muur aan. Opmerkingen zoals ‘security brengt […]

Lees meer
24 dec

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we een mooie groei hebben gerealiseerd op diverse disciplines. Het is mooi om in moeilijke tijden met […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews