direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf Oss

Beveiligingsbedrijf Oss

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Oss of omgeving? De professionele en representatieve beveiligers van FSS Security staan graag voor u klaar. Flexibiliteit, proactief handelen en servicegerichtheid staan bij al onze beveiligers hoog in het vaandel. Als beveiligingsbedrijf hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd en vinden we voor iedere situatie een geschikte oplossing. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

De diensten van ons beveiligingsbedrijf regio Oss

FSS Security is hét beveiligingsbedrijf in de regio Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, bedrijventerreinen, banken, overheidsinstanties én particulieren. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Objectbeveiliging
  Objectbeveiliging is het beveiligen van gebouwen en terreinen. Wij voeren openingsrondes uit, controleren in- en uitgaande goederen, toegangscontroles, het uitlezen van camera’s, BHV ondersteuning, ontvangen van bezoekers/gasten en overige werkzaamheden kunt u bij ons doorgeven.
 • Mobiele surveillance
  Surveillance wordt door ons op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes uitgevoerd. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Mobiele surveillance is een ideaal preventiemiddel dat inbrekers afschrikt.
 • Winkel/retailbeveiliging
  Winkeliers willen dat klanten en medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. Onze beveiligers zorgen voor de beveiliging van uw winkel en creëren orde en rust.
 • Evenementenbeveiliging
  Bij een evenement staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. De beveiligers van FSS zorgen voor een optimale veiligheid, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.
 • Technische oplossingen
  Naast onze beveiligingsdiensten bieden we ook diverse technische oplossingen als beveiligingsbedrijf. Wilt u uw woning of pand in Oss beveiligen tegen inbraak, brand of vandalisme? Dan hebben wij de juiste oplossing in de vorm van camera’s, inbraaksystemen en mobiele alarmkoffers voor u.

Daarnaast kunnen we u als beveiligingsbedrijf ook van dienst zijn op het gebied van alarmopvolging, receptiediensten, brandwachten, verkeersregelaars en speciale leveringen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van FSS Security als beveiligingsbedrijf voor uw woning, pand of terrein in Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dé betrouwbare samenwerkingspartner waarnaar u op zoek bent.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews