direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf Oss

Beveiligingsbedrijf Oss

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Oss of omgeving? De professionele en representatieve beveiligers van FSS Security staan graag voor u klaar. Flexibiliteit, proactief handelen en servicegerichtheid staan bij al onze beveiligers hoog in het vaandel. Als beveiligingsbedrijf hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd en vinden we voor iedere situatie een geschikte oplossing. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

De diensten van ons beveiligingsbedrijf regio Oss

FSS Security is hét beveiligingsbedrijf in de regio Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, bedrijventerreinen, banken, overheidsinstanties én particulieren. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Objectbeveiliging
  Objectbeveiliging is het beveiligen van gebouwen en terreinen. Wij voeren openingsrondes uit, controleren in- en uitgaande goederen, toegangscontroles, het uitlezen van camera’s, BHV ondersteuning, ontvangen van bezoekers/gasten en overige werkzaamheden kunt u bij ons doorgeven.
 • Mobiele surveillance
  Surveillance wordt door ons op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes uitgevoerd. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Mobiele surveillance is een ideaal preventiemiddel dat inbrekers afschrikt.
 • Winkel/retailbeveiliging
  Winkeliers willen dat klanten en medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. Onze beveiligers zorgen voor de beveiliging van uw winkel en creëren orde en rust.
 • Evenementenbeveiliging
  Bij een evenement staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. De beveiligers van FSS zorgen voor een optimale veiligheid, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.
 • Technische oplossingen
  Naast onze beveiligingsdiensten bieden we ook diverse technische oplossingen als beveiligingsbedrijf. Wilt u uw woning of pand in Oss beveiligen tegen inbraak, brand of vandalisme? Dan hebben wij de juiste oplossing in de vorm van camera’s, inbraaksystemen en mobiele alarmkoffers voor u.

Daarnaast kunnen we u als beveiligingsbedrijf ook van dienst zijn op het gebied van alarmopvolging, receptiediensten, brandwachten, verkeersregelaars en speciale leveringen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van FSS Security als beveiligingsbedrijf voor uw woning, pand of terrein in Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dé betrouwbare samenwerkingspartner waarnaar u op zoek bent.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews