direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf Oss

Beveiligingsbedrijf Oss

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf in Oss of omgeving? De professionele en representatieve beveiligers van FSS Security staan graag voor u klaar. Flexibiliteit, proactief handelen en servicegerichtheid staan bij al onze beveiligers hoog in het vaandel. Als beveiligingsbedrijf hebben we inmiddels meer dan 25 jaar ervaring opgebouwd en vinden we voor iedere situatie een geschikte oplossing. We staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar.

De diensten van ons beveiligingsbedrijf regio Oss

FSS Security is hét beveiligingsbedrijf in de regio Oss. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, bedrijventerreinen, banken, overheidsinstanties én particulieren. Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Objectbeveiliging
  Objectbeveiliging is het beveiligen van gebouwen en terreinen. Wij voeren openingsrondes uit, controleren in- en uitgaande goederen, toegangscontroles, het uitlezen van camera’s, BHV ondersteuning, ontvangen van bezoekers/gasten en overige werkzaamheden kunt u bij ons doorgeven.
 • Mobiele surveillance
  Surveillance wordt door ons op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes uitgevoerd. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Mobiele surveillance is een ideaal preventiemiddel dat inbrekers afschrikt.
 • Winkel/retailbeveiliging
  Winkeliers willen dat klanten en medewerkers zich veilig voelen in en om de winkel. Onze beveiligers zorgen voor de beveiliging van uw winkel en creëren orde en rust.
 • Evenementenbeveiliging
  Bij een evenement staat de veiligheid van bezoekers en medewerkers voorop. De beveiligers van FSS zorgen voor een optimale veiligheid, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.
 • Technische oplossingen
  Naast onze beveiligingsdiensten bieden we ook diverse technische oplossingen als beveiligingsbedrijf. Wilt u uw woning of pand in Oss beveiligen tegen inbraak, brand of vandalisme? Dan hebben wij de juiste oplossing in de vorm van camera’s, inbraaksystemen en mobiele alarmkoffers voor u.

Daarnaast kunnen we u als beveiligingsbedrijf ook van dienst zijn op het gebied van alarmopvolging, receptiediensten, brandwachten, verkeersregelaars en speciale leveringen.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van FSS Security als beveiligingsbedrijf voor uw woning, pand of terrein in Oss? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dé betrouwbare samenwerkingspartner waarnaar u op zoek bent.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews