Mobiele surveillance

mobiele

Iedereen kan een rondje brengen maar dat is niet hetzelfde als beveiligen

Beveiligingsbedrijf FSS Security voert al jaren mobiele surveillance uit in de regio Den Bosch. Hier zijn wij dan ook sterk in. Bij mobiele surveillance worden controlerondes uitgevoerd door beveiligingsbeambten welke een rechtstreekse verbinding hebben met de diverse meldkamers. Hierdoor is het ook mogelijk de beambte direct in te zetten bij een onregelmatigheid. 
  

Mobiele surveillance in de praktijk

De surveillance rondes worden uitgevoerd op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes waarbij de frequentie met u als klant wordt afgestemd. Dit preventiemiddel schrikt inbrekers af omdat ze weten dat er controle is, maar niet wanneer er precies gecontroleerd wordt. Daarom is mobiele surveillance op deze manier erg effectief. De beambte controleert aan de hand van instructies, die met u zijn vastgesteld, de gebouwen en bijbehorende terreinen nauwkeurig op onregelmatigheden. Van hun bevindingen maakt de beambte een rapport op. Mocht zich tussen twee controlerondes door toch iets onregelmatigs voordoen, dan wordt u gewaarschuwd en kunnen de nodige maatregelen worden getroffen, zodat de normale gang van zaken niet wordt belemmerd. Mobiele surveillance is erg effectief in combinatie met alarmopvolging omdat in het geval van een inbraak, het alarm dan ook bij de surveillanten terecht komt en als men er vaker is geweest voor surveillance kent men het pand, de locatie en de situatie al.
 

Mobiele surveillance door beveiligingsbedrijf FSS Security? 

Wij zien het als een uitdaging en komen samen tot de beste beveiligingsoplossing. Beveiligingsbedrijf FSS Security uit Den Bosch heeft jarenlange ervaring in beveiliging en alarmopvolging.
 
Heeft u vragen over mobiele surveillance of wilt u beveiligingsadvies ? 
Neem vrijblijvend contact  met ons op. 
 

 

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service