direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat gekenmerkt wordt door professionaliteit, representativiteit en proactiviteit? Dan stelt een samenwerking met FSS Security u zeker niet teleur. Ons beveiligingsbedrijf is gevestigd in Rosmalen, op korte rijafstand van Waalwijk, en staat al meer dan 25 jaar bekend als hét beveiligingsbedrijf in uw regio. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze uitstekende service.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

De beveiligers van FSS Security zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, overheidsinstanties, banken, bedrijventerreinen en particulieren. U kunt ons beveiligingsbedrijf onder andere inschakelen voor het preventief beveiligen van uw terrein of gebouw in Waalwijk. Dit doen we ook op onregelmatige tijdstippen én op wisselende routes. Bent u eigenaar van een winkel en wilt u uw klanten en medewerkers beschermen tegen calamiteiten? Onze proactieve winkelbeveiliging draagt bij aan een veilige en prettige winkelervaring. Ook objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, brandwachten en alarmopvolging behoren tot de diensten die we u aanbieden. Kortom: wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Waarom zijn onze klanten zo tevreden?

Goede, betrouwbare beveiliging is waar we voor staan. Onze klanten beamen dat. Zij prijzen de service van ons beveiligingsbedrijf regio Waalwijk onder andere om:

  • Onze 24/7 paraatheid;
  • Onze flexibiliteit;
  • Onze prettige, duidelijke manier van communiceren;
  • Onze maatwerkoplossingen.

Graag voegen we ook u als bedrijf of particulier aan ons klantenbestand in Waalwijk toe.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Van receptiediensten tot technische oplossingen op maat: FSS Security is hét beveiligingsbedrijf voor uw pand of terrein in Waalwijk. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden in uw situatie.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

13 okt

Samenwerking opleiding FSS Security – Capabel Onder...

Kort & betaalde opleiding met baangarantie in de Beveiligingssector! Op donderdag 3 november organiseert Capabel Onderwijs in samenwerking met FSS Security een kennismaking met de […]

Lees meer
27 sep

Wat doet een winkelsurveillant precies?

Waarom is hij zo waardevol? Veel winkeliers vinden hun beroep prachtig. Het contact met klanten en de verkoop van mooie producten zijn belangrijke redenen waarom […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews