direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat gekenmerkt wordt door professionaliteit, representativiteit en proactiviteit? Dan stelt een samenwerking met FSS Security u zeker niet teleur. Ons beveiligingsbedrijf is gevestigd in Rosmalen, op korte rijafstand van Waalwijk, en staat al meer dan 25 jaar bekend als hét beveiligingsbedrijf in uw regio. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze uitstekende service.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

De beveiligers van FSS Security zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, overheidsinstanties, banken, bedrijventerreinen en particulieren. U kunt ons beveiligingsbedrijf onder andere inschakelen voor het preventief beveiligen van uw terrein of gebouw in Waalwijk. Dit doen we ook op onregelmatige tijdstippen én op wisselende routes. Bent u eigenaar van een winkel en wilt u uw klanten en medewerkers beschermen tegen calamiteiten? Onze proactieve winkelbeveiliging draagt bij aan een veilige en prettige winkelervaring. Ook objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, brandwachten en alarmopvolging behoren tot de diensten die we u aanbieden. Kortom: wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Waarom zijn onze klanten zo tevreden?

Goede, betrouwbare beveiliging is waar we voor staan. Onze klanten beamen dat. Zij prijzen de service van ons beveiligingsbedrijf regio Waalwijk onder andere om:

  • Onze 24/7 paraatheid;
  • Onze flexibiliteit;
  • Onze prettige, duidelijke manier van communiceren;
  • Onze maatwerkoplossingen.

Graag voegen we ook u als bedrijf of particulier aan ons klantenbestand in Waalwijk toe.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Van receptiediensten tot technische oplossingen op maat: FSS Security is hét beveiligingsbedrijf voor uw pand of terrein in Waalwijk. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden in uw situatie.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 sep

Wat doet een winkelsurveillant precies?

Waarom is hij zo waardevol? Veel winkeliers vinden hun beroep prachtig. Het contact met klanten en de verkoop van mooie producten zijn belangrijke redenen waarom […]

Lees meer
12 sep

Beveiliging inhuren

Zo pakt u dat aan Veiligheid zou prioriteit moeten zijn voor iedereen. Dat geldt zeker als u een bedrijf of organisatie heeft. U wilt uw […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews