direct contact
073 644 0273

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Beveiligingsbedrijf regio Waalwijk

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat gekenmerkt wordt door professionaliteit, representativiteit en proactiviteit? Dan stelt een samenwerking met FSS Security u zeker niet teleur. Ons beveiligingsbedrijf is gevestigd in Rosmalen, op korte rijafstand van Waalwijk, en staat al meer dan 25 jaar bekend als hét beveiligingsbedrijf in uw regio. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze uitstekende service.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

De beveiligers van FSS Security zijn gespecialiseerd in het beveiligen van bedrijven, overheidsinstanties, banken, bedrijventerreinen en particulieren. U kunt ons beveiligingsbedrijf onder andere inschakelen voor het preventief beveiligen van uw terrein of gebouw in Waalwijk. Dit doen we ook op onregelmatige tijdstippen én op wisselende routes. Bent u eigenaar van een winkel en wilt u uw klanten en medewerkers beschermen tegen calamiteiten? Onze proactieve winkelbeveiliging draagt bij aan een veilige en prettige winkelervaring. Ook objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, brandwachten en alarmopvolging behoren tot de diensten die we u aanbieden. Kortom: wij bieden een oplossing voor elke situatie.

Waarom zijn onze klanten zo tevreden?

Goede, betrouwbare beveiliging is waar we voor staan. Onze klanten beamen dat. Zij prijzen de service van ons beveiligingsbedrijf regio Waalwijk onder andere om:

  • Onze 24/7 paraatheid;
  • Onze flexibiliteit;
  • Onze prettige, duidelijke manier van communiceren;
  • Onze maatwerkoplossingen.

Graag voegen we ook u als bedrijf of particulier aan ons klantenbestand in Waalwijk toe.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Van receptiediensten tot technische oplossingen op maat: FSS Security is hét beveiligingsbedrijf voor uw pand of terrein in Waalwijk. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden in uw situatie.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews