direct contact
073 644 0273

Evenementen verkeersregelaar

Evenementen verkeersregelaar

Wij bieden een totaalpakket voor elk evenement

We kennen ze allemaal wel: de mensen in felgekleurde hesjes die u richting een parkeerterrein dirigeren of het verkeer stilzetten, zodat u kunt oversteken. Zeker bij evenementen van formaat zijn evenementenverkeersregelaars tegenwoordig onmisbaar. Wist u dat u ook voor een verkeersregelaar voor evenementen bij FSS Security aan het juiste adres bent?

Of u een verkeersregelaar nodig heeft, is afhankelijk van de omvang en omgeving van het evenement. Kunnen er door de omvang bijvoorbeeld verkeersopstoppingen ontstaan? Of zijn er bijvoorbeeld veel gevaarlijke uithoeken of gevaarlijke wegen of plekken? Daarnaast is het van belang of het evenement in de openbare ruimte is of (voor een groot deel) op eigen terrein. Vindt het evenement op eigen terrein plaats? Dan ben je niet verplicht om een professionele verkeersregelaar in te zetten. Een eigen medewerker is dan eventueel voldoende, maar het is uiteraard wel altijd aan te raden om een professional in te zetten.

Verkeersveiligheid is ook veiligheid

De verkeersveiligheid vormt bij een evenement een belangrijk onderdeel van de totale veiligheid. Met behulp van onze evenementenverkeersregelaars bieden wij een totaalpakket voor elk evenement. Van de beveiliging en het gastheerschap tot de juiste bewegwijzering en de verkeersveiligheid. Met FSS Security heeft u één aanspreekpunt voor de totale beveiliging van uw evenement.

Taken van evenementenverkeersregelaars

De taken van een verkeersregelaar bij evenementen zijn redelijk divers. Veiligheid staat hierbij altijd centraal. Evenementenverkeersregelaars bewaken de verkeersveiligheid en staan klaar om aanwijzingen te geven aan de bezoekers van uw evenement. Niet alleen automobilisten, maar ook fietsers en voetgangers worden door hen begeleid. De verkeersregelaar zorgt ervoor dat alles rondom evenementen vlekkeloos verloopt.

FSS Security: dé partner voor uw evenement

Wij zijn dé partner voor uw evenement. Kunt u bij de organisatie van uw evenement wel wat hulp gebruiken van een professioneel beveiligingsbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden op het gebied van evenementenbeveiliging. Van crowd control en nachtbewaking tot het aansturen van de evenementenverkeersregelaars. Samen met u doen we er alles aan om uw evenement veilig te laten verlopen.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews