direct contact
073 644 0273

Verkeersregelaars inhuren?

Verkeersregelaars inhuren?

Wij bieden een oplossing voor elke situatie

Verkeersregelaars zorgen voor een betere doorstroom van het verkeer, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Beroepsverkeersregelaars zijn bevoegd om instructies te geven aan verkeersdeelnemers. Wanneer u een verkeersregelaar inzet, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u met vakmensen te maken heeft. Kiest u voor de verkeersregelaars van FSS Security? Dan kiest u gegarandeerd voor rijksgediplomeerde verkeersregelaars.

Wilt u de verkeersstromen rondom uw terrein reguleren en bevorderen? Op de piekmomenten van de dag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dé verkeersregelaar voor de meest uiteenlopende bedrijven in Nederland. Van open dagen van scholen tot topdrukte op de woonboulevard: onze verkeersregelaars staan voor u klaar. Alles om de verkeerssituatie te vereenvoudigen met toestemming van de gemeente.

Wij leveren verkeersregelaars door heel Nederland

Verkeersregelaars wijzen bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het auto-, fiets- en voetgangersverkeer in de juiste richting. Verkeersregelaars kunnen in Nederland op verschillende manieren ingezet worden:

 • Calamiteiten
  Verkeersregelaars nemen bij calamiteiten drukke verkeerspunten over om het verkeer soepel te laten doorstromen. Denk bij calamiteiten bijvoorbeeld aan een ongeval, niet werkende stoplichten of wegwerkzaamheden.
 • Bouw- en infraprojecten
  Bij bouw- en infraprojecten zijn diverse partijen betrokken. Het bouwbedrijf wil dat de bouwplaats goed bereikbaar is, het wegenbouwbedrijf wil dat medewerkers veilig aan het werk kunnen en de overheid heeft er baat bij als de werkzaamheden zo snel mogelijk afgerond worden zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. In dit soort situaties kunnen verkeersregelaars de doorstroming veilig laten verlopen.
 • Evenementen
  Bij een evenement is de (verkeers)veiligheid erg belangrijk. Uw gasten moeten snel en eenvoudig bij de locatie aankomen en ook weer vertrekken. Wij bieden u een totaalpakket qua evenementenbeveiliging

Verkeersregelaar gezocht? Schakel FSS in!

Onze verkeersregelaars zijn in heel Nederland inzetbaar. Of u nu een nieuwe klant bent of al een bestaande klant van FSS Security. Bent u een bestaande klant? Dan hebben wij al veel kennis van het terrein en kennen we de aandachtspunten. Omdat we al andere diensten leveren, weten we hoe we vanuit de al parate kennis het verkeer rondom uw terrein veiliger kunnen maken. Wij denken graag met u mee en verwachten van onze klanten ook dat ze met ons meedenken. Samen tillen we de verkeersveiligheid naar een hoger niveau.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews