direct contact
073 644 0273

Verkeersregelaars inhuren?

Verkeersregelaars inhuren?

Wij bieden een oplossing voor elke situatie

Verkeersregelaars zorgen voor een betere doorstroom van het verkeer, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. Beroepsverkeersregelaars zijn bevoegd om instructies te geven aan verkeersdeelnemers. Wanneer u een verkeersregelaar inzet, wilt u natuurlijk wel zeker weten dat u met vakmensen te maken heeft. Kiest u voor de verkeersregelaars van FSS Security? Dan kiest u gegarandeerd voor rijksgediplomeerde verkeersregelaars.

Wilt u de verkeersstromen rondom uw terrein reguleren en bevorderen? Op de piekmomenten van de dag? Neem dan contact met ons op. Wij zijn dé verkeersregelaar voor de meest uiteenlopende bedrijven in Nederland. Van open dagen van scholen tot topdrukte op de woonboulevard: onze verkeersregelaars staan voor u klaar. Alles om de verkeerssituatie te vereenvoudigen met toestemming van de gemeente.

Wij leveren verkeersregelaars door heel Nederland

Verkeersregelaars wijzen bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het auto-, fiets- en voetgangersverkeer in de juiste richting. Verkeersregelaars kunnen in Nederland op verschillende manieren ingezet worden:

 • Calamiteiten
  Verkeersregelaars nemen bij calamiteiten drukke verkeerspunten over om het verkeer soepel te laten doorstromen. Denk bij calamiteiten bijvoorbeeld aan een ongeval, niet werkende stoplichten of wegwerkzaamheden.
 • Bouw- en infraprojecten
  Bij bouw- en infraprojecten zijn diverse partijen betrokken. Het bouwbedrijf wil dat de bouwplaats goed bereikbaar is, het wegenbouwbedrijf wil dat medewerkers veilig aan het werk kunnen en de overheid heeft er baat bij als de werkzaamheden zo snel mogelijk afgerond worden zodat eventuele verkeershinder tot een minimum beperkt blijft. In dit soort situaties kunnen verkeersregelaars de doorstroming veilig laten verlopen.
 • Evenementen
  Bij een evenement is de (verkeers)veiligheid erg belangrijk. Uw gasten moeten snel en eenvoudig bij de locatie aankomen en ook weer vertrekken. Wij bieden u een totaalpakket qua evenementenbeveiliging

Verkeersregelaar gezocht? Schakel FSS in!

Onze verkeersregelaars zijn in heel Nederland inzetbaar. Of u nu een nieuwe klant bent of al een bestaande klant van FSS Security. Bent u een bestaande klant? Dan hebben wij al veel kennis van het terrein en kennen we de aandachtspunten. Omdat we al andere diensten leveren, weten we hoe we vanuit de al parate kennis het verkeer rondom uw terrein veiliger kunnen maken. Wij denken graag met u mee en verwachten van onze klanten ook dat ze met ons meedenken. Samen tillen we de verkeersveiligheid naar een hoger niveau.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

 • 25+ jaar ervaring
 • Oplossing voor elke situatie
 • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews