Objectbeveiliging

objectbeveiliging


Permanente bewaking van uw pand of object

Beveiligingsbedrijf FSS Security uit Den Bosch is uw partner in objectbeveiliging in de regio Den Bosch, maar ook verder van huis kunnen wij u van dienst zijn. Soms is het noodzakelijk een object 24 uur per dag te bewaken. Het belang van permanente objectbeveiliging is de garantie van de continuïteit en de afdekking van verzekeringsrisico’s. Vaak worden onbewust risico’s genomen doordat er niet stil gestaan wordt bij de gevolgen die een calamiteit die met zich meebrengt.

Objectbeveiliging gaat hand in hand met receptiewerkzaamheden

Objectbeveiliging kan prima gecombineerd worden met receptiediensten Wij bieden kundige receptiemedewerkers met verstand van veiligheid. Waar andere stoppen gaat onze dienstverlening verder. Al onze (receptie)medewerkers zijn in bezit van BHV en EHBO. Zo is uw bedrijf altijd veilig en voorbereid. Hierdoor kan een groot scala aan calamiteiten door onze medewerkers worden aangepakt en opgelost. Daarnaast bent u altijd voorzien van een receptionist(e) en is er bij bijvoorbeeld een ziekmelding altijd een kundige vervanger beschikbaar. Zo draait uw bedrijf altijd door.
 

Objectbeveiliging door FSS Security?

Steeds meer bedrijven zijn door de huidige markt en wensen van de consument gedwongen om hun openingstijden te wijzigen. Meer en meer is het zakelijk verstandig om 24 uur per dag beschikbaar te zijn voor de klant. Als beveiligingsbedrijf FSS Security uw objectbeveiliging verzorgd hoeft 24 uur per dag bezetting nu geen probleem meer te zijn. FSS Security staat 24/7 voor uw klaar.

Heeft u vragen over objectbeveiliging of wilt u beveiligingsadvies? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

 

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service