Organisatie/ervaring

FSS is in 1994 gestart onder de naam Frank’s Security Services en is gespecialiseerd in het naadloos aansluiten op elke situatie, of deze nu gepland is of zich onverwachts voordoet. Maakt u eenmaal gebruik van onze diensten dan zult u zich niet hoeven af te vragen of iets mogelijk is, het is altijd mogelijk, omdat de belofte er ligt er voor u te zijn.

 

FSS heeft zowel op het gebied van theorie, praktijk en techniek specialisten in dienst die zonder uitzondering meer dan 20 jaar actief zijn op hun specifieke vakgebied. Door de korte interne lijnen zal ons advies de ideale combinatie van deze 3 vakgebieden bevatten. Bij beveiliging is ervaring erg belangrijk. Voorkomen van calamiteiten is immers ons vak.
De algemene leiding is in handen van de directie. Het registreren van de bevindingen van de beveiligingsbeambten is voor u als klant van belang. Aan de hand van de registratie kan er geanticipeerd worden op de geregistreerde hiaten in de beveiliging.
Onze organisatie doet meer dan beveiligen alleen wat reden is geweest voor onze naamswijziging. Wij verkopen geen dienst maar leven ons in de situatie en bieden de oplossing! Dat is waar FSS voor staat! Situatiegericht een oplossing aandragen.

 

Uiteraard vertellen we u graag meer over onze activiteiten in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Bel of mail gerust of neem contact op via het contactformulier.

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service