direct contact
073 644 0273

Nieuws

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. Uiteindelijk blijkt er niks aan de hand te zijn, maar de nachtrust is verstoord. Valse alarmmeldingen kunnen natuurlijk gebeuren, maar er zijn een aantal manieren om de kans op vals alarm aanzienlijk te verkleinen.

Een vals alarm is al vervelend genoeg, maar het kan ook veel geld kosten als de politie of beveiliging onnodig moet uitrukken. Zorg dus dat de kans op een vals alarm zo klein mogelijk is met behulp van dit artikel.

Hoe ontstaat een vals alarm?

Een alarm gaat meestal niet af zonder reden. Een vals alarm kan veel verschillende oorzaken hebben. De meest voor de hand liggende oorzaak is het intoetsen van een verkeerde code. Maar ook lege batterijen, een pand te vroeg instappen en de omgeving spelen een rol bij een alarm die af gaat zonder reden. Ook het kiezen voor bepaalde materialen kan zorgen voor een vals alarm. Bijvoorbeeld als er voor de verkeerde soort sensoren wordt gekozen bij aanschaf.

Bij het installeren van een alarmsysteem is het belangrijk om rekening te houden met de omgeving. Wat wordt er in de directe omgeving van het systeem geplaatst? Objecten zoals grote planten kunnen namelijk ook voor vals alarm zorgen.

Alarmsysteem onderhouden

Achterstallig onderhoud aan het alarmsysteem kan ook voor een valse alarmmelding zorgen. Dit geldt niet alleen voor systeemonderhoud, maar ook voor het schoonhouden van de buitenkant. Zorg ervoor dat het alarmsysteem regelmatig schoon wordt gemaakt en dat er geen spinrag aan de buitenkant zit. Dit kan namelijk ook voor vals alarm zorgen.

Een vals alarm voorkomen

Om een vals alarm zo veel mogelijk te voorkomen, is de belangrijkste stap om te zorgen dat alle medewerkers de juiste kennis in huis hebben. Weten ze hoe het alarm werkt, hoe ze het kunnen uitschakelen, weten ze de juiste code, noem het maar op. Een tip: oefen met uw medewerkers en zorg ervoor dat ze weten hoe ze met de alarmcentrale moeten communiceren. Door dit goed te oefenen voorkomt u een vals alarm.

Ook is het controleren van het pand erg belangrijk. Maak voordat het alarm wordt ingeschakeld altijd een rondje in en rondom het pand. Sluit alle ramen en deuren, zo voorkomt u dat wapperende gordijnen of bewegende planten het alarm laten afgaan.

Inbraaksystemen van FSS Security

Met de anti-inbraaksystemen van FSS Security is de kans op inbraak aanzienlijk kleiner, mede door de preventieve maatregelen. Door het systeem aan de buitenkant te laten zien, breken inbrekers minder snel in. De inbraaksystemen die u via FSS Security kunt aanschaffen en eventueel laat installeren, zijn gecertificeerd en voldoen aan alle eisen en wetgevingen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
21 mei

De verschillende soorten mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging om uw pand zo veilig mogelijk te houden. Het schrikt inbrekers af, het vermindert het risico op brandgevaar […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews