Beveiligingsadvies 

advies
 

Beveiligingsbedrijf FSS Security uit Den Bosch staat altijd voor u klaar met advies op maat

Adviseren is een van de belangrijkste taken binnen FSS Security. Een goed beveiligingsadvies vormt de basis voor de juiste aanpak. Dankzij onze vakkennis en jarenlange ervaring kunnen wij op basis van uw persoonlijke situatie de juiste preventieve maatregelen treffen.


Beveiligingsanalyse

Het begint bij het in kaart brengen van de situatie, het bepalen van de risicofactoren en het inventariseren van uw behoeften. Aan de hand van deze belangrijke informatie brengen wij een vakkundig beveiligingsadvies uit. In onze adviserende rol willen wij u maximaal bedienen en is dit mogelijk door onze jarenlange ervaring. FSS Security heeft zowel op het gebied van theorie, praktijk en techniek specialisten in dienst die meer dan 20 jaar actief zijn in Den Bosch en omstreken op het gebied van beveiliging. Het beveiligingsadvies zal een aansluitende combinatie van deze 3 vakgebieden bevatten. Alles is bespreekbaar en niets onmogelijk.


RI&E risico inventarisatie en -evaluatie

Waar gewerkt wordt, zijn risico's. Of het nu gaat om de RSI-risico's van de medewerker die veel achter zijn computer zit, of de risico's die het werken met chemische stoffen met zich meebrengen. Om wat voor werkomgeving het ook gaat, beveiligingsbedrijf FSS Security brengt de risico's in kaart en helpt deze risico's zoveel mogelijk te beperken. Veilig en gezond werken begint bij het (h)erkennen en beperken van de risico's binnen uw organisatie. Werkgevers zijn wettelijk verplicht de veiligheidsrisico's in kaart te brengen met een risico inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Met het uitvoeren van de RI&E werk je aan een systematische aanpak en werk je actief aan de juiste arbeidsomstandigheden. Het onderzoek bestaat naast de mogelijke risico's voor de onderneming uit een plan van aanpak voor het aanpakken van de risico's en knelpunten.


Wilt u geadviseerd worden door beveiligingsbedrijf FSS Security?

Wij zien het als een uitdaging en komen samen met u tot de beste beveiligingsoplossing. 

Heeft u behoefte aan een goed beveiligingsadvies?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service