direct contact
073 644 0273

Nieuws

16 nov

Welke technologieën worden gebruik in objectbeveiliging?

Welke technologieën worden gebruikt in objectbeveiliging?

Technologie en beveiliging gaan hand in hand. Om ervoor te zorgen dat technologie en beveiliging elkaar blijven versterken, is het erg belangrijk om als beveiligingsbedrijf continu op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste innovaties en de bijbehorende risico’s. Wij laten u in dit artikel graag kennismaken met de mogelijkheden qua beveiligingstechniek en blikken alvast vooruit op wat de toekomst te bieden heeft.

Elektronische beveiliging kan niet zonder mensen en beveiligers kunnen ook niet zonder de laatste technieken. Wanneer u kiest voor FSS Security, kiest u voor toekomstbestendige oplossingen qua beveiligingstechniek. Om deze toekomstbestendige oplossingen te kunnen garanderen, volgen wij de trends en ontwikkelingen in onze branche op de voet.

Onze mogelijkheden qua beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek omvat het geheel aan maatregelen om mensen en objecten te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hiermee bedoelen we onder andere inbraak, fraude, verduistering, schade en vandalisme. Wat uw beveiligingsvraagstuk ook is: bij FSS Security hebben we voor elk vraagstuk de juiste beveiligingsoplossing. Zo bieden we u op het gebied van technologie onder andere het volgende:

 • Camera’s
  Camera’s zijn perfect wanneer u wilt observeren, identificeren of verifiëren. Ze verhogen daarnaast het gevoel van veiligheid.
 • Inbraaksystemen
  Inbraakbeveiliging is zowel zakelijk als particulier een hele belangrijke pijler.
 • Brandmeldcentrales
  Een brandmeldcentrale is een paneel waar signalen van diverse brandmeld-componenten samenkomen. In zowel nieuwe als bestaande gebouwen worden dit soort panelen steeds meer verplicht.
 • Mobiele alarmkoffer
  Dit is een mobiel alarmsysteem dat beschikt over een draadloze melder. Ideaal voor bijvoorbeeld een leegstaand pand.

Alle technische oplossingen die wij aanbieden zijn van een hoge kwaliteit, gecertificeerd en voldoen aan alle eisen en wetgevingen.

Meer dan traditionele beveiliging

Beveiliging vandaag de dag reikt veel verder dan de traditionele vorm. Bewakingscamera’s bijvoorbeeld zijn veel meer geworden dan alleen ‘de ogen’ voor bedrijven of particulieren. Het zijn sensoren geworden waarmee ze tegenwoordig ook metadata (informatie over videogegevens) creëren. Deze metadata voegt een extra laag informatie en waarde toe. Het is zelfs mogelijk om deze metadata te combineren met die van andere sensoren zoals temperatuur, geluid, lucht- en waterkwaliteit, trillingen en het weer. Met als resultaat dat er data-gebaseerde beslissingen kunnen worden gemaakt, waardoor problemen eerder kunnen worden opgespoord.

Voorbeeld: wanneer er brand uitbreekt in een magazijn, wordt de brand door hittesensoren snel ontdekt. Het systeem schakelt automatisch de brandweer in of zet zelfs de sprinklers aan om de brand te blussen.

Lees ook:

Technologie speelt een steeds belangrijkere rol

In de beveiligingsbranche speelt technologie een steeds belangrijkere rol. En bedrijven die deze technologie omarmen, hebben een voorsprong op de concurrentie. Een belangrijke trend is kunstmatige intelligentie (AI). Kunstmatige intelligentie kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor geavanceerde videobewaking en video-analyse.

Meer weten over beveiligingstechniek?

Bent u geïnteresseerd in beveiligingstechniek en heeft u daar vragen over? Neem dan vrijblijvend contact op met FSS Security. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden, ontwikkelingen en voordelen die wij als beveiligingsbedrijf te bieden hebben.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews