direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 jun

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is belangrijk in onder andere kantoorpanden, overheidsgebouwen en winkels. Deze panden ontvangen namelijk dagelijks een grote stroom aan mensen. Hierbij is het belangrijk dat alles goed verloopt, er geen ongenode gasten binnenkomen en er geen vandalisme of diefstal plaatsvindt. Maar wat is objectbeveiliging precies? Wij vertellen u graag meer in dit blog.

Objectbeveiliging is het inzetten van portiers-, beveiligings- en receptiediensten voor de beveiliging van bepaalde objecten tegen vandalisme en diefstal. Een objectbeveiliger is de meest gebruikte vorm van beveiliging en kan worden ingezet op bijna iedere locatie.

Wat doet een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger zorgt voor de beveiliging van objecten en helpt een organisatie met verschillende diensten van veiligheid. De werkzaamheden van een objectbeveiliger bestaan onder andere uit het controleren en registreren van bezoekers. Dit zorgt ervoor dat ongenode gasten de openbare gelegenheid of het particuliere gebouw niet kunnen betreden om de kans op vernieling of diefstal zo klein mogelijk te houden. Daarnaast houdt een objectbeveiliger zich bezig met de volgende taken:

  • Toegangscontrole
  • Brand- en sluitrondes
  • Sleutelbeheer

Een openingsronde of sluitbegeleiding

Naast de beveiliging van objecten draagt een objectbeveiliger ook de verantwoordelijkheid voor het openen en sluiten van kantoorgebouwen. Het maken van controlerondes of openingsrondes en sluitbegeleiding vallen onder de taken van een objectbeveiliger. Zo wordt een veilige situatie gecreëerd voor medewerkers en bezoekers en kunnen eventueel gevaarlijke situaties snel worden onderschept.

Nachtbewaking

Het kan wel eens voorkomen dat een raam of deur niet wordt gesloten. Hierdoor kunnen ongenode gasten ineens een stuk eenvoudiger het pand betreden. Een objectbeveiliger controleert tijdens zijn of haar controle of alles correct is afgesloten zodat dit wordt voorkomen. Ook wordt er meteen gekeken of potentieel gevaarlijk apparatuur is uitgeschakeld. Is alles gecontroleerd en is er niets vreemds gesignaleerd? Dan wordt het gehele gebouw afgesloten en wordt het alarmsysteem ingeschakeld door de objectbeveiliger. Eventueel kan een objectbeveiliger ook bij het pand blijven om deze ’s nachts te beveiligen.

Dus, wat is objectbeveiliging precies?

Objectbeveiliging is best breed. Het is erop gericht om uw pand, medewerkers en bezoekers de juiste bescherming te bieden. Tijdens, maar ook na werktijd. De aanwezigheid van een objectbeveiliger is goed voor uiteenlopende taken. Van receptiediensten waarbij bezoekers worden gecontroleerd en geregistreerd, tot het maken van controlerondes. De aanwezigheid van een objectbeveiliger geeft in veel gevallen automatisch een veiliger gevoel.

Een objectbeveiliger inschakelen?

Wilt u een objectbeveiliger inschakelen voor de beveiliging van uw objecten, medewerkers en bezoekers? Dan is het verstandig om hier niet lang mee te wachten en deze in te schakelen voor er een calamiteit ontstaat. Om erachter te komen waar risico’s liggen binnen uw organisatie en wat er nodig is voor een goede beveiliging, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u een persoonlijk en passend advies. Met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van beveiliging zijn wij bij FSS Security gespecialiseerd in het naadloos aansluiten op iedere situatie. Onze beveiligers staan dan ook 24/7 voor u paraat en hebben ieder een eigen kracht of specialisme.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews