direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 jun

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is belangrijk in onder andere kantoorpanden, overheidsgebouwen en winkels. Deze panden ontvangen namelijk dagelijks een grote stroom aan mensen. Hierbij is het belangrijk dat alles goed verloopt, er geen ongenode gasten binnenkomen en er geen vandalisme of diefstal plaatsvindt. Maar wat is objectbeveiliging precies? Wij vertellen u graag meer in dit blog.

Objectbeveiliging is het inzetten van portiers-, beveiligings- en receptiediensten voor de beveiliging van bepaalde objecten tegen vandalisme en diefstal. Een objectbeveiliger is de meest gebruikte vorm van beveiliging en kan worden ingezet op bijna iedere locatie.

Wat doet een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger zorgt voor de beveiliging van objecten en helpt een organisatie met verschillende diensten van veiligheid. De werkzaamheden van een objectbeveiliger bestaan onder andere uit het controleren en registreren van bezoekers. Dit zorgt ervoor dat ongenode gasten de openbare gelegenheid of het particuliere gebouw niet kunnen betreden om de kans op vernieling of diefstal zo klein mogelijk te houden. Daarnaast houdt een objectbeveiliger zich bezig met de volgende taken:

  • Toegangscontrole
  • Brand- en sluitrondes
  • Sleutelbeheer

Een openingsronde of sluitbegeleiding

Naast de beveiliging van objecten draagt een objectbeveiliger ook de verantwoordelijkheid voor het openen en sluiten van kantoorgebouwen. Het maken van controlerondes of openingsrondes en sluitbegeleiding vallen onder de taken van een objectbeveiliger. Zo wordt een veilige situatie gecreëerd voor medewerkers en bezoekers en kunnen eventueel gevaarlijke situaties snel worden onderschept.

Nachtbewaking

Het kan wel eens voorkomen dat een raam of deur niet wordt gesloten. Hierdoor kunnen ongenode gasten ineens een stuk eenvoudiger het pand betreden. Een objectbeveiliger controleert tijdens zijn of haar controle of alles correct is afgesloten zodat dit wordt voorkomen. Ook wordt er meteen gekeken of potentieel gevaarlijk apparatuur is uitgeschakeld. Is alles gecontroleerd en is er niets vreemds gesignaleerd? Dan wordt het gehele gebouw afgesloten en wordt het alarmsysteem ingeschakeld door de objectbeveiliger. Eventueel kan een objectbeveiliger ook bij het pand blijven om deze ’s nachts te beveiligen.

Dus, wat is objectbeveiliging precies?

Objectbeveiliging is best breed. Het is erop gericht om uw pand, medewerkers en bezoekers de juiste bescherming te bieden. Tijdens, maar ook na werktijd. De aanwezigheid van een objectbeveiliger is goed voor uiteenlopende taken. Van receptiediensten waarbij bezoekers worden gecontroleerd en geregistreerd, tot het maken van controlerondes. De aanwezigheid van een objectbeveiliger geeft in veel gevallen automatisch een veiliger gevoel.

Een objectbeveiliger inschakelen?

Wilt u een objectbeveiliger inschakelen voor de beveiliging van uw objecten, medewerkers en bezoekers? Dan is het verstandig om hier niet lang mee te wachten en deze in te schakelen voor er een calamiteit ontstaat. Om erachter te komen waar risico’s liggen binnen uw organisatie en wat er nodig is voor een goede beveiliging, kunt u het beste contact met ons opnemen.

Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en geven u een persoonlijk en passend advies. Met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van beveiliging zijn wij bij FSS Security gespecialiseerd in het naadloos aansluiten op iedere situatie. Onze beveiligers staan dan ook 24/7 voor u paraat en hebben ieder een eigen kracht of specialisme.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews