direct contact
073 644 0273

Nieuws

28 mei

Uitruktijden

Wij krijgen van nieuwe klanten regelmatig de vraag wat onze uitruktijd is bij alarmen. Ons antwoord: ‘het gaat er niet om dat je 1 alarm binnen de tijd kunt rijden maar het gaat er om wat er gebeurd als je 3 of 4 spoedklussen tegelijker tijd krijgt.’

Afgelopen maandag 24 mei hebben we kunnen zien dat ons systeem tegen een stootje kan en dat we de continuïteit van onze dienstverlening in ieder geval altijd kunnen garanderen. Een nacht vol alarmen, extra incidentele controle rondes en om 6:00u kwam er ook nog een melding binnen van een brand in ‘s-Hertogenbosch. De vraag was zo snel nog 2 man permanente beveiliging te leveren tot nader order.

Vervolgens wordt deze aanvraag doorgegeven vanuit onze surveillance kopdienst naar onze piketdienst, die samen met de achterwacht zoekt naar een oplossing. De reservediensten worden opgeroepen. Om de klant te helpen, worden de surveillancediensten aangestuurd naar het object van de brand tot de reservediensten ter plaatsen zijn.

Bij aankomst van de reservediensten verzorgd de mobiele kopdienst, die tijdelijk de klant heeft geholpen, een overdracht met de reservedienst en de klant worden op de hoogte gesteld van de oplossing. De surveillance dienst vervolgd haar weg. Dát is FSS Security!
Je kunt ons bereiken via 073-6445857 of door contact met ons op te nemen per mail.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews