direct contact
073 644 0273

Nieuws

10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners Nederland

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners Nederland (CCEP) te Dongen.

Na een periode van vele gesprekken en onderhandelingen is FSS Security B.V. super enthousiast jullie te mogen vertellen dat wij zijn gaan samen werken met ENGIE en CCEP.
De maand december hebben wij gebruikt om het terrein te leren kennen en de werkzaamheden en taken eigen te maken. Vanaf 1 januari 2023 zit onze inwerkperiode er op en draaien wij onze diensten alsof we nooit anders gedaan hebben.

FSS Security B.V. heeft ervoor gekozen een vast team in te zetten op deze prachtige locatie. Hierdoor blijft de kennis maar ook de kwaliteit goed op peil. Daarnaast krijgen onze medewerkers nog extra cursussen aangeboden zodat hun servicelevel weer een boost krijgt.

Wij voeren diverse beveiligingswerkzaamheden uit binnen deze frisdrankfabriek. Je kan hierbij denken aan visitaties, lopen van controle rondes, toegangscontrole en nagaan of de huis- en veiligheidsregels worden nageleefd.

Als wij zaken constateren welke anders of beter kunnen worden geregeld met betrekking tot de beveiliging maar ook zeker met betrekking tot de veiligheid binnen en buiten het pand dan wordt dit met CCEP besproken.

FSS Security B.V. is een beveiligingsbedrijf dat de wensen van de opdrachtgever voor opstelt. Wij geven advies waar nodig maar zeggen ook wanneer iets niet kan of niet haalbaar is. CCEP waardeert dit enorm en vindt het heel fijn om met een beveiligingsbedrijf samen te werken dat echt met de opdrachtgever mee denkt.

Wij bedanken ENGIE en CCEP voor hun vertrouwen en waardering en zien uit naar een fantastische samenwerking waarin de veiligheid van personeel, bezoekers, materiaal en producten centraal staan.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 jun

Welke beveiligingsmaatregelen zijn nodig voor een bedrijf...

Een bedrijfspand is veel gevallen interessant voor inbrekers, omdat er vaak wel wat kostbare spullen zijn te vinden. Dit betekent dat het belangrijk is om […]

Lees meer
23 jun

Wat is objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is belangrijk in onder andere kantoorpanden, overheidsgebouwen en winkels. Deze panden ontvangen namelijk dagelijks een grote stroom aan mensen. Hierbij is het belangrijk dat […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews