direct contact
073 644 0273

Nieuws

10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners Nederland

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners Nederland (CCEP) te Dongen.

Na een periode van vele gesprekken en onderhandelingen is FSS Security B.V. super enthousiast jullie te mogen vertellen dat wij zijn gaan samen werken met ENGIE en CCEP.
De maand december hebben wij gebruikt om het terrein te leren kennen en de werkzaamheden en taken eigen te maken. Vanaf 1 januari 2023 zit onze inwerkperiode er op en draaien wij onze diensten alsof we nooit anders gedaan hebben.

FSS Security B.V. heeft ervoor gekozen een vast team in te zetten op deze prachtige locatie. Hierdoor blijft de kennis maar ook de kwaliteit goed op peil. Daarnaast krijgen onze medewerkers nog extra cursussen aangeboden zodat hun servicelevel weer een boost krijgt.

Wij voeren diverse beveiligingswerkzaamheden uit binnen deze frisdrankfabriek. Je kan hierbij denken aan visitaties, lopen van controle rondes, toegangscontrole en nagaan of de huis- en veiligheidsregels worden nageleefd.

Als wij zaken constateren welke anders of beter kunnen worden geregeld met betrekking tot de beveiliging maar ook zeker met betrekking tot de veiligheid binnen en buiten het pand dan wordt dit met CCEP besproken.

FSS Security B.V. is een beveiligingsbedrijf dat de wensen van de opdrachtgever voor opstelt. Wij geven advies waar nodig maar zeggen ook wanneer iets niet kan of niet haalbaar is. CCEP waardeert dit enorm en vindt het heel fijn om met een beveiligingsbedrijf samen te werken dat echt met de opdrachtgever mee denkt.

Wij bedanken ENGIE en CCEP voor hun vertrouwen en waardering en zien uit naar een fantastische samenwerking waarin de veiligheid van personeel, bezoekers, materiaal en producten centraal staan.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

30 jan

Waarom de beveiliging een uniform draagt

Iemand die werkt in de beveiliging herkent u vaak door het uniform. Beveiligingskleding is namelijk verplicht voor iedere beveiliger. Het straalt gezag en herkenbaarheid uit: […]

Lees meer
06 jan

De verschillende soorten beveiliging

Beveiliging komt in verschillende soorten en maten. Zo zijn er onzichtbare vormen van beveiliging waarvan u waarschijnlijk geen idee hebt, maar zijn er ook zichtbare […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews