direct contact
073 644 0273

Nieuws

10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners Nederland

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners Nederland (CCEP) te Dongen.

Na een periode van vele gesprekken en onderhandelingen is FSS Security B.V. super enthousiast jullie te mogen vertellen dat wij zijn gaan samen werken met ENGIE en CCEP.
De maand december hebben wij gebruikt om het terrein te leren kennen en de werkzaamheden en taken eigen te maken. Vanaf 1 januari 2023 zit onze inwerkperiode er op en draaien wij onze diensten alsof we nooit anders gedaan hebben.

FSS Security B.V. heeft ervoor gekozen een vast team in te zetten op deze prachtige locatie. Hierdoor blijft de kennis maar ook de kwaliteit goed op peil. Daarnaast krijgen onze medewerkers nog extra cursussen aangeboden zodat hun servicelevel weer een boost krijgt.

Wij voeren diverse beveiligingswerkzaamheden uit binnen deze frisdrankfabriek. Je kan hierbij denken aan visitaties, lopen van controle rondes, toegangscontrole en nagaan of de huis- en veiligheidsregels worden nageleefd.

Als wij zaken constateren welke anders of beter kunnen worden geregeld met betrekking tot de beveiliging maar ook zeker met betrekking tot de veiligheid binnen en buiten het pand dan wordt dit met CCEP besproken.

FSS Security B.V. is een beveiligingsbedrijf dat de wensen van de opdrachtgever voor opstelt. Wij geven advies waar nodig maar zeggen ook wanneer iets niet kan of niet haalbaar is. CCEP waardeert dit enorm en vindt het heel fijn om met een beveiligingsbedrijf samen te werken dat echt met de opdrachtgever mee denkt.

Wij bedanken ENGIE en CCEP voor hun vertrouwen en waardering en zien uit naar een fantastische samenwerking waarin de veiligheid van personeel, bezoekers, materiaal en producten centraal staan.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews