direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector. Na enkele jaren thuis te hebben gezeten vanwege zijn ziekte, besloot Salih om terug te keren naar werk en koos hij Peijnenburg Re-integratie als zijn re-integratiebedrijf vanwege de goede bereikbaarheid van het kantoor in Eindhoven. Ook had hij een fijne klik met zijn re-integratiecoach.

Door middel van verschillende testen kwam naar voren dat beveiligingswerk bij Salihs interesses en competenties paste. Samen met zijn re-integratiecoach ging hij op zoek naar een passend bedrijf. Salih solliciteerde bij verschillende bedrijven, waaronder FSS Security. Hij bezocht een open dag bij FSS Security en was onder de indruk van de werkwijze en de korte lijntjes met collega’s.

Salih kreeg de mogelijkheid om via VBOT een opleiding te volgen tot beveiliger die volledig wordt vergoed door FSS Security. Bij VBOT heeft hij al veel geleerd over veilig werken, veiligheid van de mens, weerbaarheid en rapporteren. Salih geeft aan dat mensenkennis belangrijk is in het werk en dat je moet weten op wat voor manier je iemand aanspreekt. Hij is goed in het analyseren van mensen en werkt vanuit zijn gevoel.

Salih is vol passie over zijn nieuwe baan als beveiliger. Hij geniet ervan om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen en anderen te helpen. Hij blijft altijd zichzelf en dit is zijn kracht in het werk. De afwisseling in het werk maakt het leuk, elke dag is weer anders.

Ondanks dat niet iedereen er vertrouwen in had dat een baan en een volledige opleiding passend zouden zijn voor Salih, heeft hij het tegendeel bewezen. Hij heeft doorzettingsvermogen getoond en is dankzij het re-integratietraject wegwijs gemaakt en begeleid bij het maken van een mooi CV en zijn sollicitatievaardigheden. Door de fijne samenwerking tussen verschillende partijen en de goede instelling van Salih, heeft hij nu een passende werkplek gevonden en is hij bezig met het behalen van zijn mbo-diploma.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews