direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de logistieke sector. Na enkele jaren thuis te hebben gezeten vanwege zijn ziekte, besloot Salih om terug te keren naar werk en koos hij Peijnenburg Re-integratie als zijn re-integratiebedrijf vanwege de goede bereikbaarheid van het kantoor in Eindhoven. Ook had hij een fijne klik met zijn re-integratiecoach.

Door middel van verschillende testen kwam naar voren dat beveiligingswerk bij Salihs interesses en competenties paste. Samen met zijn re-integratiecoach ging hij op zoek naar een passend bedrijf. Salih solliciteerde bij verschillende bedrijven, waaronder FSS Security. Hij bezocht een open dag bij FSS Security en was onder de indruk van de werkwijze en de korte lijntjes met collega’s.

Salih kreeg de mogelijkheid om via VBOT een opleiding te volgen tot beveiliger die volledig wordt vergoed door FSS Security. Bij VBOT heeft hij al veel geleerd over veilig werken, veiligheid van de mens, weerbaarheid en rapporteren. Salih geeft aan dat mensenkennis belangrijk is in het werk en dat je moet weten op wat voor manier je iemand aanspreekt. Hij is goed in het analyseren van mensen en werkt vanuit zijn gevoel.

Salih is vol passie over zijn nieuwe baan als beveiliger. Hij geniet ervan om iets voor de maatschappij te kunnen betekenen en anderen te helpen. Hij blijft altijd zichzelf en dit is zijn kracht in het werk. De afwisseling in het werk maakt het leuk, elke dag is weer anders.

Ondanks dat niet iedereen er vertrouwen in had dat een baan en een volledige opleiding passend zouden zijn voor Salih, heeft hij het tegendeel bewezen. Hij heeft doorzettingsvermogen getoond en is dankzij het re-integratietraject wegwijs gemaakt en begeleid bij het maken van een mooi CV en zijn sollicitatievaardigheden. Door de fijne samenwerking tussen verschillende partijen en de goede instelling van Salih, heeft hij nu een passende werkplek gevonden en is hij bezig met het behalen van zijn mbo-diploma.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews