direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 jan

Onregelmatigheden ‘s-Hertogenbosch

Door de rellen in andere steden op zondag 24 januari werden er op kantoor al direct preventieve maatregelen genomen om mogelijke rellen in ‘s-Hertogenbosch zo goed mogelijk te kunnen bestrijden. Maandag 25 januari 2021 kwam het gerucht dat er rellen zouden uitbreken al vroeg binnen bij onze surveillance en kantoor medewerkers. Uiteraard zijn wij als beveiligingsbedrijf altijd betrokken bij de huidige trends. Wij hebben direct contact opgenomen met onze klanten die zich in het bedreigende gebied bevonden. Daarnaast hebben wij als team opgeschaald zowel de beveiliging als de kantoor medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Toen uiteindelijk echt de ongeregeldheden uitbraken stonden wij als FSS Security de politie bij als trouwe partner. Met onze surveillance auto’s waakten wij over onze vast klanten, probeerden wij de toegangswegen naar de stad te blokkeren en stonden wij zelfs klaar voor ondernemingen die geen klant waren bij FSS Security. Bij laatst genoemden hebben wij helaas de schade van het vandalisme niet weten te voorkomen, maar wel de nasleep zo veilig mogelijk kunnen regelen zodat er niet nog meer schade kon worden aangericht. Hierin begeleiden wij glaszetters, mensen die zaken konden dichttimmeren, het herstellen van de orde en ondersteunen van gedupeerden.

Op 26 januari 2021 kregen wij wederom al vroeg bericht dat er op diversen plaatsen spanning was. Hierop acteerden wij direct door onze klanten op de hoogte te brengen en daarnaast advies mee te geven over hoe zij het de relschoppers zo moeilijk mogelijk konden maken. Daarnaast zijn een aantal van onze klanten direct preventief dichtgegaan en zijn wij de gehele dag en nacht actief geweest met object beveiliging en surveillance. Gelukkig is deze dag rustiger verlopen en wisten wij samen met hulp van de politie, Marechaussee en ME de orde te bewaren op diverse locaties.

Wij zijn trots op onze medewerkers die direct bij opschaling allemaal paraat stonden om te helpen en zo goed mogelijk hebben geholpen om ‘s-Hertogenbosch zo veilig mogelijk te houden preventief, tijdens de rellen en na de rellen. Deze betrokkenheid van als ons personeel naar onze klanten toe is iets waar wij als FSS voor staan en hier zijn we dan ook trots op. Daarnaast zijn wij er trots op dat onze klanten direct ons weten te vinden en blindelings vertrouwen op ons veiligheidsadvies en expertise. Samen komen we deze moeilijke tijden door!

Ook al hebben wij als Beveiliging sommige bevoegdheden niet, wij hebben wederom laten zien dat we lokaal een sterke en betrouwbare partner zijn voor iedereen die hulp nodig heeft!

Daar staan we voor; FSS Security, een beschermd gevoel in vertrouwde handen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

24 dec

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we een mooie groei hebben gerealiseerd op diverse disciplines. Het is mooi om in moeilijke tijden met […]

Lees meer
11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken. […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews