direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 jan

Onregelmatigheden ‘s-Hertogenbosch

Door de rellen in andere steden op zondag 24 januari werden er op kantoor al direct preventieve maatregelen genomen om mogelijke rellen in ‘s-Hertogenbosch zo goed mogelijk te kunnen bestrijden. Maandag 25 januari 2021 kwam het gerucht dat er rellen zouden uitbreken al vroeg binnen bij onze surveillance en kantoor medewerkers. Uiteraard zijn wij als beveiligingsbedrijf altijd betrokken bij de huidige trends. Wij hebben direct contact opgenomen met onze klanten die zich in het bedreigende gebied bevonden. Daarnaast hebben wij als team opgeschaald zowel de beveiliging als de kantoor medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Toen uiteindelijk echt de ongeregeldheden uitbraken stonden wij als FSS Security de politie bij als trouwe partner. Met onze surveillance auto’s waakten wij over onze vast klanten, probeerden wij de toegangswegen naar de stad te blokkeren en stonden wij zelfs klaar voor ondernemingen die geen klant waren bij FSS Security. Bij laatst genoemden hebben wij helaas de schade van het vandalisme niet weten te voorkomen, maar wel de nasleep zo veilig mogelijk kunnen regelen zodat er niet nog meer schade kon worden aangericht. Hierin begeleiden wij glaszetters, mensen die zaken konden dichttimmeren, het herstellen van de orde en ondersteunen van gedupeerden.

Op 26 januari 2021 kregen wij wederom al vroeg bericht dat er op diversen plaatsen spanning was. Hierop acteerden wij direct door onze klanten op de hoogte te brengen en daarnaast advies mee te geven over hoe zij het de relschoppers zo moeilijk mogelijk konden maken. Daarnaast zijn een aantal van onze klanten direct preventief dichtgegaan en zijn wij de gehele dag en nacht actief geweest met object beveiliging en surveillance. Gelukkig is deze dag rustiger verlopen en wisten wij samen met hulp van de politie, Marechaussee en ME de orde te bewaren op diverse locaties.

Wij zijn trots op onze medewerkers die direct bij opschaling allemaal paraat stonden om te helpen en zo goed mogelijk hebben geholpen om ‘s-Hertogenbosch zo veilig mogelijk te houden preventief, tijdens de rellen en na de rellen. Deze betrokkenheid van als ons personeel naar onze klanten toe is iets waar wij als FSS voor staan en hier zijn we dan ook trots op. Daarnaast zijn wij er trots op dat onze klanten direct ons weten te vinden en blindelings vertrouwen op ons veiligheidsadvies en expertise. Samen komen we deze moeilijke tijden door!

Ook al hebben wij als Beveiliging sommige bevoegdheden niet, wij hebben wederom laten zien dat we lokaal een sterke en betrouwbare partner zijn voor iedereen die hulp nodig heeft!

Daar staan we voor; FSS Security, een beschermd gevoel in vertrouwde handen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews