direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 jan

Onregelmatigheden ‘s-Hertogenbosch

Door de rellen in andere steden op zondag 24 januari werden er op kantoor al direct preventieve maatregelen genomen om mogelijke rellen in ‘s-Hertogenbosch zo goed mogelijk te kunnen bestrijden. Maandag 25 januari 2021 kwam het gerucht dat er rellen zouden uitbreken al vroeg binnen bij onze surveillance en kantoor medewerkers. Uiteraard zijn wij als beveiligingsbedrijf altijd betrokken bij de huidige trends. Wij hebben direct contact opgenomen met onze klanten die zich in het bedreigende gebied bevonden. Daarnaast hebben wij als team opgeschaald zowel de beveiliging als de kantoor medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Toen uiteindelijk echt de ongeregeldheden uitbraken stonden wij als FSS Security de politie bij als trouwe partner. Met onze surveillance auto’s waakten wij over onze vast klanten, probeerden wij de toegangswegen naar de stad te blokkeren en stonden wij zelfs klaar voor ondernemingen die geen klant waren bij FSS Security. Bij laatst genoemden hebben wij helaas de schade van het vandalisme niet weten te voorkomen, maar wel de nasleep zo veilig mogelijk kunnen regelen zodat er niet nog meer schade kon worden aangericht. Hierin begeleiden wij glaszetters, mensen die zaken konden dichttimmeren, het herstellen van de orde en ondersteunen van gedupeerden.

Op 26 januari 2021 kregen wij wederom al vroeg bericht dat er op diversen plaatsen spanning was. Hierop acteerden wij direct door onze klanten op de hoogte te brengen en daarnaast advies mee te geven over hoe zij het de relschoppers zo moeilijk mogelijk konden maken. Daarnaast zijn een aantal van onze klanten direct preventief dichtgegaan en zijn wij de gehele dag en nacht actief geweest met object beveiliging en surveillance. Gelukkig is deze dag rustiger verlopen en wisten wij samen met hulp van de politie, Marechaussee en ME de orde te bewaren op diverse locaties.

Wij zijn trots op onze medewerkers die direct bij opschaling allemaal paraat stonden om te helpen en zo goed mogelijk hebben geholpen om ‘s-Hertogenbosch zo veilig mogelijk te houden preventief, tijdens de rellen en na de rellen. Deze betrokkenheid van als ons personeel naar onze klanten toe is iets waar wij als FSS voor staan en hier zijn we dan ook trots op. Daarnaast zijn wij er trots op dat onze klanten direct ons weten te vinden en blindelings vertrouwen op ons veiligheidsadvies en expertise. Samen komen we deze moeilijke tijden door!

Ook al hebben wij als Beveiliging sommige bevoegdheden niet, wij hebben wederom laten zien dat we lokaal een sterke en betrouwbare partner zijn voor iedereen die hulp nodig heeft!

Daar staan we voor; FSS Security, een beschermd gevoel in vertrouwde handen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews