direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 jan

Onregelmatigheden ‘s-Hertogenbosch

Door de rellen in andere steden op zondag 24 januari werden er op kantoor al direct preventieve maatregelen genomen om mogelijke rellen in ‘s-Hertogenbosch zo goed mogelijk te kunnen bestrijden. Maandag 25 januari 2021 kwam het gerucht dat er rellen zouden uitbreken al vroeg binnen bij onze surveillance en kantoor medewerkers. Uiteraard zijn wij als beveiligingsbedrijf altijd betrokken bij de huidige trends. Wij hebben direct contact opgenomen met onze klanten die zich in het bedreigende gebied bevonden. Daarnaast hebben wij als team opgeschaald zowel de beveiliging als de kantoor medewerkers om alles in goede banen te leiden.

Toen uiteindelijk echt de ongeregeldheden uitbraken stonden wij als FSS Security de politie bij als trouwe partner. Met onze surveillance auto’s waakten wij over onze vast klanten, probeerden wij de toegangswegen naar de stad te blokkeren en stonden wij zelfs klaar voor ondernemingen die geen klant waren bij FSS Security. Bij laatst genoemden hebben wij helaas de schade van het vandalisme niet weten te voorkomen, maar wel de nasleep zo veilig mogelijk kunnen regelen zodat er niet nog meer schade kon worden aangericht. Hierin begeleiden wij glaszetters, mensen die zaken konden dichttimmeren, het herstellen van de orde en ondersteunen van gedupeerden.

Op 26 januari 2021 kregen wij wederom al vroeg bericht dat er op diversen plaatsen spanning was. Hierop acteerden wij direct door onze klanten op de hoogte te brengen en daarnaast advies mee te geven over hoe zij het de relschoppers zo moeilijk mogelijk konden maken. Daarnaast zijn een aantal van onze klanten direct preventief dichtgegaan en zijn wij de gehele dag en nacht actief geweest met object beveiliging en surveillance. Gelukkig is deze dag rustiger verlopen en wisten wij samen met hulp van de politie, Marechaussee en ME de orde te bewaren op diverse locaties.

Wij zijn trots op onze medewerkers die direct bij opschaling allemaal paraat stonden om te helpen en zo goed mogelijk hebben geholpen om ‘s-Hertogenbosch zo veilig mogelijk te houden preventief, tijdens de rellen en na de rellen. Deze betrokkenheid van als ons personeel naar onze klanten toe is iets waar wij als FSS voor staan en hier zijn we dan ook trots op. Daarnaast zijn wij er trots op dat onze klanten direct ons weten te vinden en blindelings vertrouwen op ons veiligheidsadvies en expertise. Samen komen we deze moeilijke tijden door!

Ook al hebben wij als Beveiliging sommige bevoegdheden niet, wij hebben wederom laten zien dat we lokaal een sterke en betrouwbare partner zijn voor iedereen die hulp nodig heeft!

Daar staan we voor; FSS Security, een beschermd gevoel in vertrouwde handen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews