direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 apr

Keurmerk veilig ondernemen

Afgelopen dinsdag 20 april heeft High Tech Maaspoort/Treurenburg haar audit inzake certificering voor het keurmerk veilig ondernemen gehaald.
Dit betekent dat het certificaat met 3 jaar is verlengd. FSS Security levert voor regio noordoost-Brabant een actieve bijdrage voor KVO certificeringen met haar veiligheidskundige(n).
De reden van deze actieve bijdrage is onze betrokkenheid bij onze klanten en de bedrijventerreinen waarin onze klanten actief zijn.
Onze expertise vanuit veiligheidskundig perspectief alsmede de ogen van onze surveillanten zijn twee van de drijfveren voor het creëren van een uitstekend ondernemersklimaat.
Cijfers en resultaten worden op een gestructureerde wijze aan de werkgroep gepresenteerd. De werkgroep heeft tevens de gelegenheid aandachtspunten door te geven aan verschillende partners: FSS Security, gemeente, brandweer en de politie. Beveiliging begint bij het terugdringen van het criminele vestigingsklimaat op het bedrijventerrein en gaat verder dan alleen uw bedrijf.

Zo heeft elk bedrijf dat zich vestigt op een KVO gecertificeerd terrein aanzienlijke kortingen op zijn/haar verzekeringspremies.
FSS Security is er niet alleen voor uw beveiliging maar voor de totale veiligheid van uw terrein. FSS Security is niet voor niks dé partner in veiligheid voor noordoost-Brabant.

Ook lid worden van onze actieve werkgroep? Neem direct contact op.

Ook interesse in onze werkwijze en betrokkenheid? Neem direct contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews