direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 apr

Keurmerk veilig ondernemen

Afgelopen dinsdag 20 april heeft High Tech Maaspoort/Treurenburg haar audit inzake certificering voor het keurmerk veilig ondernemen gehaald.
Dit betekent dat het certificaat met 3 jaar is verlengd. FSS Security levert voor regio noordoost-Brabant een actieve bijdrage voor KVO certificeringen met haar veiligheidskundige(n).
De reden van deze actieve bijdrage is onze betrokkenheid bij onze klanten en de bedrijventerreinen waarin onze klanten actief zijn.
Onze expertise vanuit veiligheidskundig perspectief alsmede de ogen van onze surveillanten zijn twee van de drijfveren voor het creëren van een uitstekend ondernemersklimaat.
Cijfers en resultaten worden op een gestructureerde wijze aan de werkgroep gepresenteerd. De werkgroep heeft tevens de gelegenheid aandachtspunten door te geven aan verschillende partners: FSS Security, gemeente, brandweer en de politie. Beveiliging begint bij het terugdringen van het criminele vestigingsklimaat op het bedrijventerrein en gaat verder dan alleen uw bedrijf.

Zo heeft elk bedrijf dat zich vestigt op een KVO gecertificeerd terrein aanzienlijke kortingen op zijn/haar verzekeringspremies.
FSS Security is er niet alleen voor uw beveiliging maar voor de totale veiligheid van uw terrein. FSS Security is niet voor niks dé partner in veiligheid voor noordoost-Brabant.

Ook lid worden van onze actieve werkgroep? Neem direct contact op.

Ook interesse in onze werkwijze en betrokkenheid? Neem direct contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews