direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 apr

Keurmerk veilig ondernemen

Afgelopen dinsdag 20 april heeft High Tech Maaspoort/Treurenburg haar audit inzake certificering voor het keurmerk veilig ondernemen gehaald.
Dit betekent dat het certificaat met 3 jaar is verlengd. FSS Security levert voor regio noordoost-Brabant een actieve bijdrage voor KVO certificeringen met haar veiligheidskundige(n).
De reden van deze actieve bijdrage is onze betrokkenheid bij onze klanten en de bedrijventerreinen waarin onze klanten actief zijn.
Onze expertise vanuit veiligheidskundig perspectief alsmede de ogen van onze surveillanten zijn twee van de drijfveren voor het creëren van een uitstekend ondernemersklimaat.
Cijfers en resultaten worden op een gestructureerde wijze aan de werkgroep gepresenteerd. De werkgroep heeft tevens de gelegenheid aandachtspunten door te geven aan verschillende partners: FSS Security, gemeente, brandweer en de politie. Beveiliging begint bij het terugdringen van het criminele vestigingsklimaat op het bedrijventerrein en gaat verder dan alleen uw bedrijf.

Zo heeft elk bedrijf dat zich vestigt op een KVO gecertificeerd terrein aanzienlijke kortingen op zijn/haar verzekeringspremies.
FSS Security is er niet alleen voor uw beveiliging maar voor de totale veiligheid van uw terrein. FSS Security is niet voor niks dé partner in veiligheid voor noordoost-Brabant.

Ook lid worden van onze actieve werkgroep? Neem direct contact op.

Ook interesse in onze werkwijze en betrokkenheid? Neem direct contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

24 dec

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin we een mooie groei hebben gerealiseerd op diverse disciplines. Het is mooi om in moeilijke tijden met […]

Lees meer
11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken. […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews