direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 apr

Keurmerk veilig ondernemen

Afgelopen dinsdag 20 april heeft High Tech Maaspoort/Treurenburg haar audit inzake certificering voor het keurmerk veilig ondernemen gehaald.
Dit betekent dat het certificaat met 3 jaar is verlengd. FSS Security levert voor regio noordoost-Brabant een actieve bijdrage voor KVO certificeringen met haar veiligheidskundige(n).
De reden van deze actieve bijdrage is onze betrokkenheid bij onze klanten en de bedrijventerreinen waarin onze klanten actief zijn.
Onze expertise vanuit veiligheidskundig perspectief alsmede de ogen van onze surveillanten zijn twee van de drijfveren voor het creëren van een uitstekend ondernemersklimaat.
Cijfers en resultaten worden op een gestructureerde wijze aan de werkgroep gepresenteerd. De werkgroep heeft tevens de gelegenheid aandachtspunten door te geven aan verschillende partners: FSS Security, gemeente, brandweer en de politie. Beveiliging begint bij het terugdringen van het criminele vestigingsklimaat op het bedrijventerrein en gaat verder dan alleen uw bedrijf.

Zo heeft elk bedrijf dat zich vestigt op een KVO gecertificeerd terrein aanzienlijke kortingen op zijn/haar verzekeringspremies.
FSS Security is er niet alleen voor uw beveiliging maar voor de totale veiligheid van uw terrein. FSS Security is niet voor niks dé partner in veiligheid voor noordoost-Brabant.

Ook lid worden van onze actieve werkgroep? Neem direct contact op.

Ook interesse in onze werkwijze en betrokkenheid? Neem direct contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews