direct contact
073 644 0273

Nieuws

23 apr

Keurmerk veilig ondernemen

Afgelopen dinsdag 20 april heeft High Tech Maaspoort/Treurenburg haar audit inzake certificering voor het keurmerk veilig ondernemen gehaald.
Dit betekent dat het certificaat met 3 jaar is verlengd. FSS Security levert voor regio noordoost-Brabant een actieve bijdrage voor KVO certificeringen met haar veiligheidskundige(n).
De reden van deze actieve bijdrage is onze betrokkenheid bij onze klanten en de bedrijventerreinen waarin onze klanten actief zijn.
Onze expertise vanuit veiligheidskundig perspectief alsmede de ogen van onze surveillanten zijn twee van de drijfveren voor het creëren van een uitstekend ondernemersklimaat.
Cijfers en resultaten worden op een gestructureerde wijze aan de werkgroep gepresenteerd. De werkgroep heeft tevens de gelegenheid aandachtspunten door te geven aan verschillende partners: FSS Security, gemeente, brandweer en de politie. Beveiliging begint bij het terugdringen van het criminele vestigingsklimaat op het bedrijventerrein en gaat verder dan alleen uw bedrijf.

Zo heeft elk bedrijf dat zich vestigt op een KVO gecertificeerd terrein aanzienlijke kortingen op zijn/haar verzekeringspremies.
FSS Security is er niet alleen voor uw beveiliging maar voor de totale veiligheid van uw terrein. FSS Security is niet voor niks dé partner in veiligheid voor noordoost-Brabant.

Ook lid worden van onze actieve werkgroep? Neem direct contact op.

Ook interesse in onze werkwijze en betrokkenheid? Neem direct contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 mei

FSS Security: Beveiliging inhuren

Denkt u erover na om beveiliging in te huren? FSS Security zorgt voor een optimale beleving van veiligheid. Direct vanaf uw aanvraag wordt u totaal […]

Lees meer
30 mrt

Fort Isabella Vught

FSS Security is een mooie samenwerking aan gegaan met Fort Isabella. De diversiteit alsmede het historische karakter van dit terrein, maakt dat wij erg verheugd […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews