direct contact
073 644 0273

Nieuws

25 jun

Inbrekers weer meer op pad dankzij versoepelingen

Door de versoepelingen zijn we er weer vaker op uit gegaan met zijn allen, echter blijkt dat inbrekers hetzelfde deden.

“Normaal is december de maand met de meeste woninginbraken”, zegt Sybren van der Velden, landelijk projectleider woninginbraak van de Nationale Politie. “Na december volgt een daling, tot en met juni. Nu zien we juist vanaf april een stijging.

”Uit cijfers van de politie blijkt dat in de week van 12 tot en met 18 april bij 258 Nederlanders werd ingebroken. In de week van 31 mei tot en met 6 juni nam dat cijfer toe tot 351 inbraken. Een stijging van 36 procent, terwijl normaal de aantallen dus zouden dalen.

Deze omgekeerde trend heeft alles te maken met corona. De afgelopen anderhalf jaar waren er minder woninginbraken dan in de jaren daarvoor omdat mensen meer thuisbleven. Een groot deel werkte thuis, ging ’s avonds niet of minder op stap en het vakantieseizoen bleef grotendeels uit.

Nieuwe kansen

De huidige versoepelingen geven inbrekers nieuwe kansen om toe te slaan. Daar komt het komende vakantieseizoen nog bij. De tips die FSS Security geeft:

  • Laat een bewoonde indruk achter;
  • Zorg voor goed contact met uw buren / organisaties in de buurt;
  • Sluit ramen en deuren en doe deze op slot;
  • Laat niet zien dat je op vakantie bent via social media.

Proffesionele oplossing

Kans op inbraak blijft helaas altijd. Wat u wel kunt doen is een afspraak maken met een particulier beveiligingsbedrijf om u te ondersteunen bij de beveiliging van uw huis of bedrijf.

Wij van FSS Security kunnen u ondersteunen in het plaatsen van een alarmsysteem en het opvolgen van het alarm. Binnen een afgesproken tijd zullen wij uitrijden. Wanneer u thuis of op kantoor aanwezig bent zullen wij altijd eerst bellen. Geeft u aan dat u liever heeft dat we direct uitrijden of dat u op vakantie bent dan zullen wij ook direct uitrijden. Hiermee voorkomt u de kans op succesvolle inbraken. Daarnaast kunnen wij ook mobiele surveillance verzorgen. Hiermee rijden wij controle rondes door woonwijken en bedrijventerreinen en signaleren wij verdachte personen en/of voertuigen. We rijden hierbij op wisselende tijden rond zodat het kwaadwillenden niet gemakkelijk gemaakt wordt.

Wilt u dus veilig de vakantie periode in? Wij helpen u graag.

Proffesionele hulp en korte lijnen met duidelijke afspraken, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Dat is FSS Security!

 

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews