direct contact
073 644 0273

Nieuws

25 jun

Inbrekers weer meer op pad dankzij versoepelingen

Door de versoepelingen zijn we er weer vaker op uit gegaan met zijn allen, echter blijkt dat inbrekers hetzelfde deden.

“Normaal is december de maand met de meeste woninginbraken”, zegt Sybren van der Velden, landelijk projectleider woninginbraak van de Nationale Politie. “Na december volgt een daling, tot en met juni. Nu zien we juist vanaf april een stijging.

”Uit cijfers van de politie blijkt dat in de week van 12 tot en met 18 april bij 258 Nederlanders werd ingebroken. In de week van 31 mei tot en met 6 juni nam dat cijfer toe tot 351 inbraken. Een stijging van 36 procent, terwijl normaal de aantallen dus zouden dalen.

Deze omgekeerde trend heeft alles te maken met corona. De afgelopen anderhalf jaar waren er minder woninginbraken dan in de jaren daarvoor omdat mensen meer thuisbleven. Een groot deel werkte thuis, ging ’s avonds niet of minder op stap en het vakantieseizoen bleef grotendeels uit.

Nieuwe kansen

De huidige versoepelingen geven inbrekers nieuwe kansen om toe te slaan. Daar komt het komende vakantieseizoen nog bij. De tips die FSS Security geeft:

  • Laat een bewoonde indruk achter;
  • Zorg voor goed contact met uw buren / organisaties in de buurt;
  • Sluit ramen en deuren en doe deze op slot;
  • Laat niet zien dat je op vakantie bent via social media.

Proffesionele oplossing

Kans op inbraak blijft helaas altijd. Wat u wel kunt doen is een afspraak maken met een particulier beveiligingsbedrijf om u te ondersteunen bij de beveiliging van uw huis of bedrijf.

Wij van FSS Security kunnen u ondersteunen in het plaatsen van een alarmsysteem en het opvolgen van het alarm. Binnen een afgesproken tijd zullen wij uitrijden. Wanneer u thuis of op kantoor aanwezig bent zullen wij altijd eerst bellen. Geeft u aan dat u liever heeft dat we direct uitrijden of dat u op vakantie bent dan zullen wij ook direct uitrijden. Hiermee voorkomt u de kans op succesvolle inbraken. Daarnaast kunnen wij ook mobiele surveillance verzorgen. Hiermee rijden wij controle rondes door woonwijken en bedrijventerreinen en signaleren wij verdachte personen en/of voertuigen. We rijden hierbij op wisselende tijden rond zodat het kwaadwillenden niet gemakkelijk gemaakt wordt.

Wilt u dus veilig de vakantie periode in? Wij helpen u graag.

Proffesionele hulp en korte lijnen met duidelijke afspraken, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Dat is FSS Security!

 

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

28 mei

Uitruktijden

Wij krijgen van nieuwe klanten regelmatig de vraag wat onze uitruktijd is bij alarmen. Ons antwoord: ‘het gaat er niet om dat je 1 alarm […]

Lees meer
10 mei

FSS Security: Beveiliging inhuren

Denkt u erover na om beveiliging in te huren? FSS Security zorgt voor een optimale beleving van veiligheid. Direct vanaf uw aanvraag wordt u totaal […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews