direct contact
073 644 0273

Nieuws

25 jun

Inbrekers weer meer op pad dankzij versoepelingen

Door de versoepelingen zijn we er weer vaker op uit gegaan met zijn allen, echter blijkt dat inbrekers hetzelfde deden.

“Normaal is december de maand met de meeste woninginbraken”, zegt Sybren van der Velden, landelijk projectleider woninginbraak van de Nationale Politie. “Na december volgt een daling, tot en met juni. Nu zien we juist vanaf april een stijging.

”Uit cijfers van de politie blijkt dat in de week van 12 tot en met 18 april bij 258 Nederlanders werd ingebroken. In de week van 31 mei tot en met 6 juni nam dat cijfer toe tot 351 inbraken. Een stijging van 36 procent, terwijl normaal de aantallen dus zouden dalen.

Deze omgekeerde trend heeft alles te maken met corona. De afgelopen anderhalf jaar waren er minder woninginbraken dan in de jaren daarvoor omdat mensen meer thuisbleven. Een groot deel werkte thuis, ging ’s avonds niet of minder op stap en het vakantieseizoen bleef grotendeels uit.

Nieuwe kansen

De huidige versoepelingen geven inbrekers nieuwe kansen om toe te slaan. Daar komt het komende vakantieseizoen nog bij. De tips die FSS Security geeft:

  • Laat een bewoonde indruk achter;
  • Zorg voor goed contact met uw buren / organisaties in de buurt;
  • Sluit ramen en deuren en doe deze op slot;
  • Laat niet zien dat je op vakantie bent via social media.

Proffesionele oplossing

Kans op inbraak blijft helaas altijd. Wat u wel kunt doen is een afspraak maken met een particulier beveiligingsbedrijf om u te ondersteunen bij de beveiliging van uw huis of bedrijf.

Wij van FSS Security kunnen u ondersteunen in het plaatsen van een alarmsysteem en het opvolgen van het alarm. Binnen een afgesproken tijd zullen wij uitrijden. Wanneer u thuis of op kantoor aanwezig bent zullen wij altijd eerst bellen. Geeft u aan dat u liever heeft dat we direct uitrijden of dat u op vakantie bent dan zullen wij ook direct uitrijden. Hiermee voorkomt u de kans op succesvolle inbraken. Daarnaast kunnen wij ook mobiele surveillance verzorgen. Hiermee rijden wij controle rondes door woonwijken en bedrijventerreinen en signaleren wij verdachte personen en/of voertuigen. We rijden hierbij op wisselende tijden rond zodat het kwaadwillenden niet gemakkelijk gemaakt wordt.

Wilt u dus veilig de vakantie periode in? Wij helpen u graag.

Proffesionele hulp en korte lijnen met duidelijke afspraken, zodat u zorgeloos op vakantie kunt.

Dat is FSS Security!

 

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews