direct contact
073 644 0273

Nieuws

16 nov

Hoe draagt mobiele beveiliging bij aan de beveiliging van mijn bedrijfspand?

Als eigenaar van een bedrijf, winkel of pand wilt u diefstal, vandalisme en andere vormen van criminaliteit voorkomen. Het liefste wilt u natuurlijk 24/7 aanwezig zijn op locatie, maar dat is onmogelijk. Bij FSS Security bieden we de oplossing in de vorm van mobiele beveiliging. Wij vertellen je graag meer over waarom mobiele beveiliging bijdraagt aan de beveiliging van uw bedrijfspand.

Waarom is de beveiliging van een bedrijfspand zo belangrijk?

Het beveiligen van uw bedrijfspand is van essentieel belang. Bedrijfspanden worden door inbrekers en andere verdachte personen vaak gezien als een waardevol doel. Een waardevol doel dat vaak ’s avonds en ’s nachts verlaten is. Inbraken, diefstallen en vandalisme kunnen grote gevolgen hebben voor een bedrijf. En dan bedoelen we niet alleen op financieel vlak, maar ook op emotioneel vlak. Dit kan namelijk zorgen voor een onveilig gevoel bij uw medewerkers én kan zelfs leiden tot imagoschade. Tref dan ook de juiste beveiligingsmaatregelen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een alarmsysteem, beveiligingscamera’s en mobiele beveiliging.

Wat is mobiele beveiliging?

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij de beveiligingsmedewerkers van FSS Security controlerondes rijden in een speciale surveillanceauto. Deze controlerondes voeren wij op onregelmatige tijdstippen en wisselende routes uit. Dit doen we 24 uur per dag, zeven dagen per week. Mobiele beveiliging is dus een goed preventiemiddel om inbrekers en andere criminelen af te schrikken omdat ze weten dát er gecontroleerd wordt, maar ze niet precies weten wánneer dit gebeurt.

Lees ook: Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Hoe draagt surveillance bij aan de beveiliging van mijn pand?

Wanneer u gebruikmaakt van de dienst mobiele beveiliging van FSS Security, kiest u voor een goede beveiliging van uw bedrijfspand. Maar hoe draagt surveillance dan bij aan de veiligheid van het pand? Dat lichten we u hieronder graag toe.

Preventieve werking

Een heel belangrijk aspect van mobiele beveiliging is de preventieve werking. Omdat de mobiele surveillant in een opvallende surveillancewagen rijdt, weten ongewenste bezoekers dat de beveiliging van uw bedrijfspand goed geregeld is. Dit zorgt voor minder criminaliteit en voor een veiliger gevoel in en om uw pand. En omdat onze mobiele surveillant wisselende routes op verschillende tijdstippen rijdt, is het voor een crimineel nooit in te schatten wanneer het veilig is om toe te slaan.

Actieve bewaking

Ook actieve bewaking vormt een belangrijk aspect van surveillance. Wanneer onze beveiligers criminelen op heterdaad betrappen, grijpen zij op een actieve manier in. En dankzij de korte lijnen met de meldkamer kan er ook direct en adequaat gehandeld worden door de hulpdiensten in te schakelen.

Een andere vorm van actieve bewaking is alarmopvolging. Wanneer uw alarminstallatie melding maakt van een verdachte of ongewone situatie, schakelt de centralist van de alarmcentrale direct de dichtstbijzijnde mobiele surveillant in om dit persoonlijk te verifiëren. De surveillant controleert zowel de binnen- als de buitenkant van uw pand.

Rapportage

De mobiele surveillant maakt iedere ronde een rapportage van zijn of haar bevindingen. Denk aan bevindingen als vandalisme of een verdacht voertuig. Indien gewenst sturen wij u een digitaal rapport. Hierdoor heeft u goed inzicht in wat er elke dag (en nacht) gebeurt. Daarnaast vormen deze rapportages ook een vorm van bewijs, mocht u dit nodig hebben.

Surveillance is maatwerk

De mogelijkheden qua surveillance zijn erg divers. Van openingsrondes en sluitbegeleiding tot controlerondes en welzijnscontroles. Hoe de mobiele surveillance ingevuld wordt, gebeurt altijd in overleg met u. Bevindt uw pand zich op een bedrijventerrein en zijn er meerdere pandeigenaren geïnteresseerd in mobiele beveiliging? Dan bieden wij collectieve beveiliging van uw terrein aan.

Benieuwd wat wij op het gebied van mobiele beveiliging voor uw pand of bedrijventerrein kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews