direct contact
073 644 0273

Nieuws

22 jul

FSS Security wint aanbesteding gemeente Lingewaard

FSS Security heeft de aanbesteding Security Host voor de gemeente Lingewaard gewonnen. Wij zijn erg trots op het vertrouwen vanuit de gemeente Lingewaard in de visie van dienstverlening van ons mooie bedrijf, zeker gezien het aantal inschrijvingen voor deze opdracht.
De dienstverlening die per 1-10-2022 van start gaat bestaan uit het leveren van een Security Host in een tweedelige functie.
Enerzijds een gastheer/gastvrouw in een dienstverlenende rol en anderzijds een handhavende functie waarbij orde en netheid binnen het overheidsgebouw op nummer een staat.

Speciaal voor deze opdracht is er specifiek gekozen voor maatwerk door passende cursussen aan te bieden aan de in te zetten medewerkers. Denk hierbij aan de cursus profiling en hospitality.
FSS Security is een mensgerichte organisatie die kijkt naar de intrinsieke motivatie van medewerkers, hierbij is een open bedrijfscultuur met genoeg interne doorgroei mogelijkheden essentieel.
Wij weten ons personeel lang aan ons te binden en dit vraagt van onze leidinggevende medewerkers een betrokken houding.
Mensen met de juiste motivatie, kennis, ervaring en opleiding op de juiste plek, dát is FSS Security.

Wij verheugen ons op de samenwerking met de gemeente Lingewaard.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews