direct contact
073 644 0273

Nieuws

22 jul

FSS Security wint aanbesteding gemeente Lingewaard

FSS Security heeft de aanbesteding Security Host voor de gemeente Lingewaard gewonnen. Wij zijn erg trots op het vertrouwen vanuit de gemeente Lingewaard in de visie van dienstverlening van ons mooie bedrijf, zeker gezien het aantal inschrijvingen voor deze opdracht.
De dienstverlening die per 1-10-2022 van start gaat bestaan uit het leveren van een Security Host in een tweedelige functie.
Enerzijds een gastheer/gastvrouw in een dienstverlenende rol en anderzijds een handhavende functie waarbij orde en netheid binnen het overheidsgebouw op nummer een staat.

Speciaal voor deze opdracht is er specifiek gekozen voor maatwerk door passende cursussen aan te bieden aan de in te zetten medewerkers. Denk hierbij aan de cursus profiling en hospitality.
FSS Security is een mensgerichte organisatie die kijkt naar de intrinsieke motivatie van medewerkers, hierbij is een open bedrijfscultuur met genoeg interne doorgroei mogelijkheden essentieel.
Wij weten ons personeel lang aan ons te binden en dit vraagt van onze leidinggevende medewerkers een betrokken houding.
Mensen met de juiste motivatie, kennis, ervaring en opleiding op de juiste plek, dát is FSS Security.

Wij verheugen ons op de samenwerking met de gemeente Lingewaard.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews