direct contact
073 644 0273

Nieuws

10 mei

FSS Security: Beveiliging inhuren

Denkt u erover na om beveiliging in te huren? FSS Security zorgt voor een optimale beleving van veiligheid.
Direct vanaf uw aanvraag wordt u totaal ontzorgd.

De veiligheid van uw organisatie, evenement, (openbaar) pand, winkel, bezoekers of werknemers moet altijd gewaarborgd zijn. Zo simpel is het. De veiligheidskwestie is er daarom een die u in handen wil leggen van een partij met ervaring, met oog voor detail en met een doorgrondende manier van werken. FSS Security is daarom dé veiligheidspartner voor uw organisatie.

FSS denkt met u mee over complexe veiligheidsproblemen. Wij treden op als uw veiligheidspartner en ontlasten u van dit vraagstuk. Wij bieden diensten, opleidingen en advies op alle veiligheidsgebieden. En dit doen wij jarenlang en bij alle soorten kantoorpanden, laboratoria, terreinen, winkels, evenementen en hotels door heel Zuid-Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten hiervan? Neem contact op met een van onze vriendelijke medewerkers.

FSS Security maakt onderscheid in verschillende diensten:

Beveiliging & recherche

Bij beveiliging & recherche kunt u denken aan objectbeveiliging van gebouwen, panden, terrein en andere locaties. Daarnaast zorgen wij ook voor winkelsurveillance en mobiele surveillance op locatie. Heeft u een eenmalig evenement? Ook dit vergt een specifieke aanpak waar wij bij FSS Security veel ervaring mee hebben.

Hospitality

Ontvangt u klanten die u direct een warm gevoel wil meegeven? Dan zijn onze hostessen en receptiemedewerkers er voor u. Uw bezoekers voelen zich direct thuis en u kunt zich focussen op een goed gesprek.

Wilt u beveiliging inhuren of bent u benieuwd naar een nadere uitleg van de diensten die FSS Security allemaal aanbiedt? Neem dan contact op.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews