direct contact
073 644 0273

Nieuws

11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken.
Bij een uitbreiding van het bedrijf hoort natuurlijk ook een uitbreiding van ons kantoor team.
Omdat we ons karakter als bedrijf met korte vriendelijke lijnen niet willen verliezen in deze mooie groei willen we een tweetal medewerkers voorstellen aan onze klanten en trouwe volgers.

Zo zal FSS Security met ingang van 1 september worden versterkt met een extra sales manager en een aanspreekpunt voor onze medewerkers door een HRM personeelslid.

Mike van der Heyden zal met zijn ervaring als verkoper bij Essent zijn steentje bij gaan dragen aan onze groei. Daarnaast is Mike hogere veiligheidsdeskundige waardoor FSS Security nu in bezit is van 3 hogere veiligheidsdeskundigen voor onze advies en safety tak.

Kelée Laamers wordt ons vertrouwenspersoon en zal de functioneringsgesprekken gaan voeren met onze medewerkers. Ook zal ze sparringspartner worden op het gebied van scholing en doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf.

We willen ons blijven ontwikkelen en er gewoon zijn voor onze mensen. Ons personeel is ons namelijk goud waard.

Heb je nog vragen of wil je gewoon is kennismaken met een van onze medewerkers. Neem contact op voor een afspraak.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

25 jun

Inbrekers weer meer op pad dankzij versoepelingen

Door de versoepelingen zijn we er weer vaker op uit gegaan met zijn allen, echter blijkt dat inbrekers hetzelfde deden. “Normaal is december de maand […]

Lees meer
28 mei

Uitruktijden

Wij krijgen van nieuwe klanten regelmatig de vraag wat onze uitruktijd is bij alarmen. Ons antwoord: ‘het gaat er niet om dat je 1 alarm […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 8 reviews