direct contact
073 644 0273

Nieuws

11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken.
Bij een uitbreiding van het bedrijf hoort natuurlijk ook een uitbreiding van ons kantoor team.
Omdat we ons karakter als bedrijf met korte vriendelijke lijnen niet willen verliezen in deze mooie groei willen we een tweetal medewerkers voorstellen aan onze klanten en trouwe volgers.

Zo zal FSS Security met ingang van 1 september worden versterkt met een extra sales manager en een aanspreekpunt voor onze medewerkers door een HRM personeelslid.

Mike van der Heyden zal met zijn ervaring als verkoper bij Essent zijn steentje bij gaan dragen aan onze groei. Daarnaast is Mike hogere veiligheidsdeskundige waardoor FSS Security nu in bezit is van 3 hogere veiligheidsdeskundigen voor onze advies en safety tak.

Kelée Laamers wordt ons vertrouwenspersoon en zal de functioneringsgesprekken gaan voeren met onze medewerkers. Ook zal ze sparringspartner worden op het gebied van scholing en doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf.

We willen ons blijven ontwikkelen en er gewoon zijn voor onze mensen. Ons personeel is ons namelijk goud waard.

Heb je nog vragen of wil je gewoon is kennismaken met een van onze medewerkers. Neem contact op voor een afspraak.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

23 mei

Re-integratie

Op 62-jarige leeftijd kwam Salih in een Werkfit maken traject bij Peijnenburg Re-integratie, nadat hij ziek was uitgevallen na jarenlang werkzaam te zijn geweest in […]

Lees meer
10 feb

Samenwerking met ENGIE en Coca-Cola Europacific Partners ...

Aan het einde van het jaar 2022 zijn wij benaderd door ENGIE voor advies met betrekking tot de beveiliging en veiligheid bij Coca-Cola Europacific Partners […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews