direct contact
073 644 0273

Nieuws

11 aug

Even voorstellen

Door een toename van de hoeveelheid werk in diverse disciplines, waaronder mobiele surveillance en objectbeveiliging, heeft FSS Security diverse nieuwe jonge en ervaren collega’s aangetrokken.
Bij een uitbreiding van het bedrijf hoort natuurlijk ook een uitbreiding van ons kantoor team.
Omdat we ons karakter als bedrijf met korte vriendelijke lijnen niet willen verliezen in deze mooie groei willen we een tweetal medewerkers voorstellen aan onze klanten en trouwe volgers.

Zo zal FSS Security met ingang van 1 september worden versterkt met een extra sales manager en een aanspreekpunt voor onze medewerkers door een HRM personeelslid.

Mike van der Heyden zal met zijn ervaring als verkoper bij Essent zijn steentje bij gaan dragen aan onze groei. Daarnaast is Mike hogere veiligheidsdeskundige waardoor FSS Security nu in bezit is van 3 hogere veiligheidsdeskundigen voor onze advies en safety tak.

Kelée Laamers wordt ons vertrouwenspersoon en zal de functioneringsgesprekken gaan voeren met onze medewerkers. Ook zal ze sparringspartner worden op het gebied van scholing en doorgroeimogelijkheden binnen ons familiebedrijf.

We willen ons blijven ontwikkelen en er gewoon zijn voor onze mensen. Ons personeel is ons namelijk goud waard.

Heb je nog vragen of wil je gewoon is kennismaken met een van onze medewerkers. Neem contact op voor een afspraak.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews