direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt helemaal niet professioneel over wanneer bezoekers voor een gesloten deur staan en telefoontjes niet beantwoord worden. Maar ook uw receptionist kan natuurlijk weleens afwezig zijn. Krijgt u op korte termijn geen vervanger gevonden? Geen nood, FSS schiet u graag te hulp.

Van hotel receptionist en school receptionist tot nacht receptionist

De receptionist fungeert als schakel tussen de bezoeker en uw medewerkers. De werkzaamheden van een receptionist zijn erg uiteenlopend. Zo ontvangt een receptionist mensen aan de balie van uw bedrijf, beantwoordt telefoontjes, verwerkt de binnenkomende en uitgaande post, plant afspraken in en is altijd alert op eventuele verdachte omstandigheden of gedragingen in en rondom het pand.

Het is voor bijvoorbeeld uw school of hotel erg vervelend als de receptionist afwezig is. In sommige hotels is er zelfs 24/7 iemand aanwezig op de receptie, waardoor er ook sprake is van een nacht receptionist. Of uw hotel receptionist, front desk receptionist, school receptionist of nacht receptionist nu afwezig is. Wij zijn uw eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist. Dus naar wat voor receptionist uw organisatie ook op zoek is: FSS Security staat met de receptiedienst graag voor u klaar.

Wat houdt onze receptiedienst in?

Over het algemeen horen de volgende werkzaamheden bij het uitbesteden van de receptiedienst:

  • Openen van het pand, eventueel voor aanvang van de reguliere werktijden.
  • Het ontvangen van de bezoekers, eventueel identificeren en het bijhouden van de gastenlijst.
  • Het beantwoorden en doorschakelen van de telefoon.
  • Het in ontvangst nemen van post en pakketjes.
  • Lichte administratieve werkzaamheden.
  • Camerabewaking achter de receptie.
  • Voor sluiting een controleronde maken langs alle ruimtes, controleren op openstaande ramen, zijn er nog lichten aan, zijn alle computers correct afgesloten, etc.

Wanneer u één van onze medewerkers als receptionist inzet, bent u dus verzekerd van de perfecte mix tussen receptiediensten en beveiligingsdiensten.

Een beveiliger als receptionist?

Wij horen u denken: maar een beveiliger is toch een grote, gespierde man die afschrikt? Hoe kan die als receptionist ingezet worden? Klopt, dat soort beveiligers zijn er ook. Maar de beveiligers die wij als receptionist voor uw hotel, school of front desk inzetten, zijn echte hospitality professionals. Het zijn mannen en vrouwen die van nature heel hulpvaardig, betrokken en hartelijk zijn. Het is en blijft natuurlijk van belang dat uw gasten en medewerkers zich op hun gemak voelen. Gastvrijheid staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op

Bent u op zoek naar een vervanger voor uw receptionist en wilt u uw receptiediensten uitbesteden? Of het nu gaat om een hotel receptionist, een nacht receptionist of een front desk receptionist: wij bieden voor elk type organisatie de juiste persoon aan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Sportiom Sportfondsen ’s-Hertogenbosch

Wij werken momenteel al enkele jaren samen met FSS waarbij ze ons ondersteunen met de beveiliging. Wat FSS hierin een unieke partner maakt is dat ze zeer snelle service kunnen bieden en daarin ook zeer flexibel zijn. FSS Security schakelt op elke vraag snel en ondersteunen ons daar waar nodig. Dit maakt dat wij een positieve ervaring hebben met FSS Security.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews