direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt helemaal niet professioneel over wanneer bezoekers voor een gesloten deur staan en telefoontjes niet beantwoord worden. Maar ook uw receptionist kan natuurlijk weleens afwezig zijn. Krijgt u op korte termijn geen vervanger gevonden? Geen nood, FSS schiet u graag te hulp.

Van hotel receptionist en school receptionist tot nacht receptionist

De receptionist fungeert als schakel tussen de bezoeker en uw medewerkers. De werkzaamheden van een receptionist zijn erg uiteenlopend. Zo ontvangt een receptionist mensen aan de balie van uw bedrijf, beantwoordt telefoontjes, verwerkt de binnenkomende en uitgaande post, plant afspraken in en is altijd alert op eventuele verdachte omstandigheden of gedragingen in en rondom het pand.

Het is voor bijvoorbeeld uw school of hotel erg vervelend als de receptionist afwezig is. In sommige hotels is er zelfs 24/7 iemand aanwezig op de receptie, waardoor er ook sprake is van een nacht receptionist. Of uw hotel receptionist, front desk receptionist, school receptionist of nacht receptionist nu afwezig is. Wij zijn uw eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist. Dus naar wat voor receptionist uw organisatie ook op zoek is: FSS Security staat met de receptiedienst graag voor u klaar.

Wat houdt onze receptiedienst in?

Over het algemeen horen de volgende werkzaamheden bij het uitbesteden van de receptiedienst:

  • Openen van het pand, eventueel voor aanvang van de reguliere werktijden.
  • Het ontvangen van de bezoekers, eventueel identificeren en het bijhouden van de gastenlijst.
  • Het beantwoorden en doorschakelen van de telefoon.
  • Het in ontvangst nemen van post en pakketjes.
  • Lichte administratieve werkzaamheden.
  • Camerabewaking achter de receptie.
  • Voor sluiting een controleronde maken langs alle ruimtes, controleren op openstaande ramen, zijn er nog lichten aan, zijn alle computers correct afgesloten, etc.

Wanneer u één van onze medewerkers als receptionist inzet, bent u dus verzekerd van de perfecte mix tussen receptiediensten en beveiligingsdiensten.

Een beveiliger als receptionist?

Wij horen u denken: maar een beveiliger is toch een grote, gespierde man die afschrikt? Hoe kan die als receptionist ingezet worden? Klopt, dat soort beveiligers zijn er ook. Maar de beveiligers die wij als receptionist voor uw hotel, school of front desk inzetten, zijn echte hospitality professionals. Het zijn mannen en vrouwen die van nature heel hulpvaardig, betrokken en hartelijk zijn. Het is en blijft natuurlijk van belang dat uw gasten en medewerkers zich op hun gemak voelen. Gastvrijheid staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op

Bent u op zoek naar een vervanger voor uw receptionist en wilt u uw receptiediensten uitbesteden? Of het nu gaat om een hotel receptionist, een nacht receptionist of een front desk receptionist: wij bieden voor elk type organisatie de juiste persoon aan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

16 nov

Wat is mobiele surveillance en wat zijn de voordelen?

Mobiele surveillance is één van de diensten van FSS Security. Wist u dat mobiele surveillance, samen met objectbeveiliging, de meest afgenomen dienst van beveiligingsbedrijven is? […]

Lees meer
16 nov

Wat is NEN 5096?

NEN staat voor Nederlandse Norm. NEN normen zijn Nederlandse afspraken die marktpartijen onderling vrijwillig maken over de kwaliteit en de veiligheid van hun producten, diensten […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews