direct contact
073 644 0273

Nieuws

27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt helemaal niet professioneel over wanneer bezoekers voor een gesloten deur staan en telefoontjes niet beantwoord worden. Maar ook uw receptionist kan natuurlijk weleens afwezig zijn. Krijgt u op korte termijn geen vervanger gevonden? Geen nood, FSS schiet u graag te hulp.

Van hotel receptionist en school receptionist tot nacht receptionist

De receptionist fungeert als schakel tussen de bezoeker en uw medewerkers. De werkzaamheden van een receptionist zijn erg uiteenlopend. Zo ontvangt een receptionist mensen aan de balie van uw bedrijf, beantwoordt telefoontjes, verwerkt de binnenkomende en uitgaande post, plant afspraken in en is altijd alert op eventuele verdachte omstandigheden of gedragingen in en rondom het pand.

Het is voor bijvoorbeeld uw school of hotel erg vervelend als de receptionist afwezig is. In sommige hotels is er zelfs 24/7 iemand aanwezig op de receptie, waardoor er ook sprake is van een nacht receptionist. Of uw hotel receptionist, front desk receptionist, school receptionist of nacht receptionist nu afwezig is. Wij zijn uw eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist. Dus naar wat voor receptionist uw organisatie ook op zoek is: FSS Security staat met de receptiedienst graag voor u klaar.

Wat houdt onze receptiedienst in?

Over het algemeen horen de volgende werkzaamheden bij het uitbesteden van de receptiedienst:

  • Openen van het pand, eventueel voor aanvang van de reguliere werktijden.
  • Het ontvangen van de bezoekers, eventueel identificeren en het bijhouden van de gastenlijst.
  • Het beantwoorden en doorschakelen van de telefoon.
  • Het in ontvangst nemen van post en pakketjes.
  • Lichte administratieve werkzaamheden.
  • Camerabewaking achter de receptie.
  • Voor sluiting een controleronde maken langs alle ruimtes, controleren op openstaande ramen, zijn er nog lichten aan, zijn alle computers correct afgesloten, etc.

Wanneer u één van onze medewerkers als receptionist inzet, bent u dus verzekerd van de perfecte mix tussen receptiediensten en beveiligingsdiensten.

Een beveiliger als receptionist?

Wij horen u denken: maar een beveiliger is toch een grote, gespierde man die afschrikt? Hoe kan die als receptionist ingezet worden? Klopt, dat soort beveiligers zijn er ook. Maar de beveiligers die wij als receptionist voor uw hotel, school of front desk inzetten, zijn echte hospitality professionals. Het zijn mannen en vrouwen die van nature heel hulpvaardig, betrokken en hartelijk zijn. Het is en blijft natuurlijk van belang dat uw gasten en medewerkers zich op hun gemak voelen. Gastvrijheid staat bij ons dan ook altijd hoog in het vaandel.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op

Bent u op zoek naar een vervanger voor uw receptionist en wilt u uw receptiediensten uitbesteden? Of het nu gaat om een hotel receptionist, een nacht receptionist of een front desk receptionist: wij bieden voor elk type organisatie de juiste persoon aan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews