direct contact
073 644 0273

Nieuws

21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en industrieterreinen

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is een belangrijk onderdeel van het beveiligen van de bouwplaats, bijvoorbeeld om onbevoegden weg te houden en om te controleren op onveilige situaties. We zetten de voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats op een rij.

Wat is mobiele surveillance

Bij mobiele surveillance voeren onze beveiligers op onregelmatige tijdstippen surveillance uit op de bouwplaats, een bedrijventerrein, winkelcentrum en meer. Controlerondes kunnen op elk tijdstip worden uitgevoerd. Wel zijn ze afwisselend en onregelmatig, zodat de kans op inbraak of vernietiging van materiaal wordt verkleind. De inhoud van deze surveillancerondes worden uiteraard vooraf besproken. Ook is het mogelijk om achteraf een digitaal rapport op te sturen, waar de surveillanceronde in kaart wordt gebracht.

Het controleren van de bouwplaats of industrieterrein zorgt voor een veiligere situatie en maakt de kans op inbraak klein. Bijzonderheden worden in kaart gebracht, onbevoegde personen worden gemeld en eventueel aangesproken en er wordt gecontroleerd op openstaande ramen, deuren en poorten. Naast controlerondes behoren ook openings-en sluitdiensten en alarmopvolging tot de mobiele surveillancedienst. Onze beveiligers weten precies hoe ze in elke situatie moeten handelen. Naast het voorkomen van onveilige situaties kunnen ze ook direct handelen en schakelen met hulpdiensten.

Veilig op de bouwplaats

Een bouwplaats of industrieterrein kan erg profiteren van mobiele surveillance. Buiten werktijden en in het weekend is er vaak geen personeel aanwezig. Met behulp van mobiele surveillance wordt er op wisselende tijden gecontroleerd op onveilige situaties en andere bijzonderheden. Door deze onregelmatige controles voorkomt u ook dat (onbevoegde) personen de bouwplaats betreden als er geen werkers aanwezig zijn. Indien nodig, worden ook de juiste hulpdiensten ingeschakeld.

Een bouwplaats staat in de meeste gevallen vol met zwaar (en vooral duur) apparatuur en gereedschap. Deze plekken zijn helaas vaak het slachtoffer van diefstal en vandalisme. Daarom heeft het goed beveiligen van de bouwplaats een hoge prioriteit.

Naast het rapporteren van verdachte personen, situaties en voertuigen, wordt er ook gecontroleerd op brandveiligheid. Branden er onnodig lichten op de bouwplaats? Zijn er andere situaties die brandgevaar kunnen opleveren? Dit wordt allemaal geconstateerd tijdens de controlerondes. Met mobiele surveillance maakt u de bouwplaats of een industrieterrein een veiligere plek, ook als er geen personeel aanwezig is.

FSS Security voor mobiele surveillance op de bouwplaats

Wanneer u kiest voor mobiele surveillance van FSS Security, kiest u voor een betrouwbare partner. Al onze beveiligers zijn vriendelijk, representatief en handelen op een proactieve manier. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we adequaat reageren op iedere situatie.

Bent u benieuwd wat we voor uw bouwplaats kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij verzorgen u van goed beveiligingsadvies en maken samen een plan voor mobiele surveillance op de bouwplaats of op een industrieterrein.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Qander Consumer Finance B.V.

Wij zijn al jaren klant bij FSS Security en dit is  naar volle tevredenheid! Wat FSS Security uniek maakt is dat ze altijd voor je klaar staan, zeer flexibel zijn en altijd super vriendelijk te werk gaan. Onze ervaring is dat het contact met de contactpersoon altijd goed verloopt, ze zijn altijd bereikbaar, super vriendelijk en staan altijd voor de klant klaar! Kortom, wij hebben dus alleen maar goede ervaringen met FSS Security!

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De verschillende soorten mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging om uw pand zo veilig mogelijk te houden. Het schrikt inbrekers af, het vermindert het risico op brandgevaar […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews