direct contact
073 644 0273

Nieuws

21 mei

De verschillende soorten mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging om uw pand zo veilig mogelijk te houden. Het schrikt inbrekers af, het vermindert het risico op brandgevaar en geeft u als eigenaar een veilig gevoel. Mobiele surveillance is een verzamelnaam voor veel verschillende werkzaamheden die we in- en rondom een pand uitvoeren. Maar wat zijn die werkzaamheden precies?

Wat is mobiele surveillance?

Bij mobiele surveillance bewaken we diverse locaties. Hieronder vallen bijvoorbeeld bedrijventerreinen, bedrijven, kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen, winkels, winkelcentra, bouwplaatsen, woonwijken, particuliere woningen en overheidsgebouwen. Mobiele surveillance is een zeer flexibele vorm van beveiliging: controles worden uitgevoerd op willekeurige tijdstippen en verschillende routes, 24/7. Surveillancemethoden worden afgesteld op uw wensen. Mobiele surveillance is een perfect afschrikmiddel voor indringers, omdat ze wél weten dat er toezicht is, maar niet wanneer er gecontroleerd wordt.

Verschillende soorten mobiele surveillance

Openingsronde
Met een openingsronde begint u de dag goed! Een beveiliger loopt voor de opening een rondje om het pand. Zo kijkt de beveiliger of er geen verdachte situaties zijn voordat het pand geopend wordt. Werkzaamheden tijdens een openingsronde kunnen verschillen, liggend aan uw wensen als klant. Onder werkzaamheden vallen onder anderen het uitschakelen van het alarm, het openen van de deuren, opstarten van de machines, aanzetten van de verlichting en andere machines zoals koffiemachines en airconditioning. Ook kan een beveiliger de plaats van de receptie innemen tot de receptionist aanwezig is.

Sluitbegeleiding
Het afsluiten van een (winkel)pand kan een risicovol moment zijn voor het personeel. Er is tijdens het sluitproces meer kans op een overval, waardoor het sluitpersoneel zich onveilig kan voelen. Bij sluitbegeleiding helpen de beveiligers met het veilig afsluiten van uw winkel, groothandel of ander pand wat wellicht waardevolle objecten in huis heeft. Net als bij een openingsronde doen de beveiligers een controleronde rondom en in het pand. Zo kan iedereen met een veilig gevoel naar huis.

Brand- en sluitronde
Deze sluitronde is net iets anders dan de sluitbegeleiding die we aanbieden. Bij de brand- en sluitronde wordt er specifiek gelet op brandgevaarlijke situaties, verzachte personen/zaken en andere dingen die bij het sluiten over het hoofd kunnen worden gezien. Hieronder vallen open ramen, poorten, deuren enzovoort.

Controlerondes
Een controleronde wordt vooral gedaan om medewerkers met een veilig gevoel het pand te laten verlaten. Als er bijvoorbeeld mensen rond het pand hangen of als het erg donker is. Een surveillant spreekt tijdens een controleronde ongewenste personen aan en spreekt met de medewerkers.

Welzijnscontrole
Een welzijnscontrole wordt uitgevoerd op het moment dat een medewerker alleen is in een groot pand. Dit mag volgens de Nederlandse wet niet, dus moet er een extra persoon worden ingepland óf er moet regelmatig gecontroleerd worden of het nog goed met ze gaat. Een beveiliger controleert of alles goed loopt, noteert gebeurtenissen en rapporteert hierop.

Terreinbeveiliging
Collectieve terreinbeveiliging houdt in dat een groot aantal bedrijven samen betalen voor de permanente aanwezigheid van beveiliging op het bedrijventerrein. U kunt kosten delen met uw buren en al uw ondernemingen worden goed beveiligd met regelmatige controles. Vooral op tijden dat er weinig mensen aanwezig zijn, houden de beveiligers van FSS Security alles goed in de gaten. Op deze manier wordt onraad in een vroeg stadium gesignaleerd en kunnen ongewenste situaties worden voorkomen.

FSS Security: uw betrouwbare partner in mobiele surveillance

Of u nu de voorkeur geeft aan individuele mobiele surveillance of liever samenwerkt met andere bedrijven of particulieren om effectief toezicht te organiseren, FSS Security staat voor u klaar. Kiezen voor onze mobiele surveillance betekent kiezen voor een betrouwbare partner. Onze beveiligers zijn allemaal vriendelijk, representatief en handelen proactief.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen qua beveiliging en mobiele surveillance? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

H&B Logistics. B.V

Wij zijn al sinds 2005 klant bij FSS Security. Zij doen bij ons de logistieke dienstverlening in de vorm van controlerondes. Wat FSS uniek maakt is dat ze zaken gedaan krijgen met zeer korte lijnen, ze hebben een grote flexibiliteit en de betrokkenheid en het meedenken van medewerkers maakt ze dan ook uniek. Wij hebben een zeer goede verstandhouding met FSS Security en hebben dan ook zeer goede ervaringen.

Cryo Solutions B.V.

Wij zijn sinds 4 jaar klant en maken gebruik van de alarmopvolging en het controleren van het pand op wisselende tijdstippen. Wat FSS Security uniek maakt zijn de korte communicatielijnen, met direct de juiste persoon. Onze ervaring met FSS Security is dat ze zeer betrokken zijn en net altijd een stapje meer willen zetten op het moment dat het voor jou even niet uit komt.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews