direct contact
073 644 0273

Nieuws

12 sep

Beveiliging inhuren

Zo pakt u dat aan

Veiligheid zou prioriteit moeten zijn voor iedereen. Dat geldt zeker als u een bedrijf of organisatie heeft. U wilt uw klanten, gasten, bezoekers of personeel immers zoveel mogelijk beschermen tegen criminaliteit, conflicten en onrust. Hoewel u misschien niet kunt voorkomen dat kwaadwillenden criminele plannen smeden, kunt u wel zo goed mogelijk inspelen op hun acties. Hoe? Door beveiliging in te huren. Hoe u dat aanpakt en welke mogelijkheden er zijn, vertellen we u in dit blog.

Waarom wilt u beveiliging inhuren?

U kunt allerlei redenen hebben om beveiliging in te huren. Voor veel bedrijven en organisaties is de belangrijkste reden dat zij hun klanten, gasten, bezoekers of personeel willen beschermen tegen criminele activiteit. Onveilige situaties zorgen namelijk voor onrust en dat is van invloed op het gevoel van de aanwezige personen. U kunt misschien al raden wat er gebeurt als iemand zich op een bepaalde locatie onveilig voelt: diegene komt niet snel meer terug. En dat wilt u als bedrijf of organisatie natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Onveilige situaties in het verleden

U kunt ook beveiliging willen inhuren omdat u in het verleden al eens onveilige situaties in of rondom uw bedrijfspand, op uw evenement of in uw hotel of restaurant heeft meegemaakt. Denk bijvoorbeeld aan diefstal, een uit de hand gelopen conflict of misschien wel een overval. Het is begrijpelijk dat u in zulke gevallen uw beveiliging wilt aanscherpen, want met dergelijke situaties wilt u in de toekomst niet meer te maken krijgen.

Beveiliging op bijzondere evenementen

Het kan ook zijn dat er binnenkort een situatie plaatsvindt die om extra beveiliging vraagt. Bijvoorbeeld een evenement waar drank wordt geschonken, een expositie waar waardevolle objecten worden tentoongesteld of een bijeenkomst waar kwetsbare groepen op afkomen. Professionele beveiliging zorgt er vaak voor dat zo’n evenement veilig en rustig verloopt.

Soorten beveiliging

Er zijn allerlei vormen van beveiliging. Om voor uzelf duidelijk te maken welke soort beveiliging u wilt inhuren, hebben we de mogelijkheden bij FSS Security voor u op een rij gezet.

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging houdt het beveiligen van objecten in, oftewel de beveiliging van gebouwen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfspanden, kantoorpanden, overheidsgebouwen, winkels en hotels. Onder de taken van de beveiligers vallen onder andere het uitvoeren van openingsrondes, controles op goederen, bezoekersregistratie en cameratoezicht.

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging zorgt ervoor dat uw klanten én personeel veilig in uw winkel kunnen rondlopen. Beveiligers weten hoe ze moeten optreden bij diefstal, ongevallen, vernielingen en ander ongehoord gedrag. Winkelsurveillance vergroot niet alleen de veiligheid in het winkelpand, maar zorgt ook voor orde en rust.

Evenementenbeveiliging

Als u een evenement organiseert, dan wilt u natuurlijk dat uw bezoekers hier op een veilige manier van kunnen genieten. Met evenementenbeveiliging zorgt u voor zichtbare én onzichtbare beveiliging op uw evenement. Onze beveiligers denken ook mee over diverse scenario’s, zodat zij hier zo goed mogelijk op kunnen inspelen als deze zich voordoen. Denk bijvoorbeeld over de beste locaties voor nooduitgangen en slimme vluchtroutes.

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een aparte tak binnen de beveiliging die eigenlijk het tekort aan blauw op straat opvult. De beveiligers voeren tijdens mobiele surveillancerondes controles uit op onregelmatige tijden en wisselende routes, zodat de beveiliging van een terrein, pand of wijk geoptimaliseerd wordt.

Andere beveiligingsdiensten

Naast bovengenoemde beveiligingsdiensten kunt u bij FSS Security terecht voor receptiediensten, alarmopvolging, speciale leveringen (zoals alcohol-, drugs- en lockercontroles en begeleiding bij geld-/waardetransport), brandwachten en hondenbeveiliging. Die laatste is een vorm van beveiliging die vaak wordt ingezet als grote groepen mensen samenkomen en de kans op gevaar of onrust groot is.

Beveiliging inhuren: de kosten

Het is geen ongewone vraag: met welke kosten krijg ik te maken als ik beveiliging wil inhuren voor mijn bedrijf, locatie of evenement? Dat is van te voren lastig aan te geven, omdat we bij FSS Security beveiligingsoplossingen op maat bieden. Vraagt uw situatie bijvoorbeeld om 24/7 beveiliging in een bepaalde periode, of organiseert u een eenmalig, eendaags evenement waarvoor u beveiliging nodig heeft? Zijn meerdere beveiligers nodig of is één beveiliger in uw situatie voldoende? En welke specifieke wensen heeft u? We brengen uw situatie volledig in kaart, adviseren over de beste mogelijkheden en komen vervolgens met een voorstel, waarin ook de kosten voor het inhuren van onze beveiliging duidelijk worden.

Wat kosten betreft: het is altijd raadzaam om een budget op te stellen voor (het inhuren van) beveiliging. Blijkt dat u hier geen budget voor heeft en gebeurt er iets wat eigenlijk beveiliging eist, dan zit u met een probleem. En aangezien voorkomen beter dan genezen is… Loop geen risico’s en besluit dus vandaag nog beveiliging in te huren voor uw evenement, locatie of bedrijfspand. Bij FSS Security denken we graag met u mee.

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

21 mei

Hoe voorkomt u dat uw alarm zonder reden af gaat?

Het gebeurt best veel bij bedrijfspanden: vals alarm. U bent thuis aan het slapen en wordt opgeschrikt door het alarm dat bij uw bedrijfspand afgaat. […]

Lees meer
21 mei

De voordelen van mobiele surveillance op de bouwplaats en...

Een bouwplaats is een plek die goed beveiligd moet worden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Mobiele surveillance is […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews