Evenementenbeveiliging

Evenementen


Evenementenbeveiliging voor een geslaagd verloop van uw evenement

Evenementen zijn er in vele uitvoeringen. Van een eenvoudig buurtfeest tot een grootschalig popfestival en van particuliere feesten tot uitgebreide bedrijfspresentaties, FSS Security is uw partner in veiligheid. Niet alleen in de regio Den Bosch. Ook verder van huis komen wij u graag helpen.


Ervaren partner in de beveiliging van evenementen

Onze kracht zit in het maatwerk.
Wij stemmen onze beveiliginsdiensten graag af op uw specifieke wensen en behoeften. Ieder evenement is anders en vraagt om de juiste aanpak. In de afgelopen 20 jaar hebben wij vele evenmenten mogen beveiligen.
Dankzij deze ervaring is FSS Security een waardevolle partner in veiligheid die u veel werk uit handen neemt en met u meedenkt tijdens de organisatie van uw evenement. Wij kunnen u wijzen op punten waar vaak niet aan gedacht wordt. Ook heeft FSS veiligheidsadviseurs in dienst zodat u zeker weet dat aan alles gedacht wordt. Uw evenement verdient de beste zorg, de investering is groot en u wilt ervan verzekerd zijn dat alles goed verloopt.
 

Beveiligingsbedrijf FSS Security doet meer dan beveiligen alleen

Uw evenement moet een unieke belevenis zijn voor uw bezoekers. Het beveiligen van een evenement is dus meer dan alleen beveiligen, ook de houding en uitstraling van aanwezig personeel bepalen mede de ervaring van de bezoeker. Onze beveiligingsbeambten zijn ook prima in te zetten als host en zijn in het bezit van BHV en EHBO. Indien nodig zijn er ook collega's in het bezit van VCA. Bij FSS Security gaan veiligheid en service hand in hand en onze medewerkers zullen er alles aan doen om uw evenement, groot of klein tot een succes te maken. 

 

Uw evenement beveiligd door beveiligingsbedrijf FSS Security?

In FSS Security zult u een betrouwbare beveiligingspartner vinden die u voorziet van een goed advies en actief meedenkt in de juiste aanpak voor ieder evenement, klein of groot,  in de regio Den Bosch maar zeker ook door heel Nederland.


Heeft u vragen over evenementenbeveiliging of wilt u beveiligingsadvies?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Direct hulp nodig? bel ons alarmnummer

bel: 073-6445857

24-uurs service