direct contact
073 644 0273

Mobiele alarmkoffer

Mobiele alarmkoffer

Voorkom inbraak, vandalisme en kraak

De naam mobiele alarmkoffer zegt het eigenlijk zelf al: het is een mobiel alarmsysteem dat beschikt over een draadloze melder. De draadloze melder zorgt ervoor dat de koffer erg mobiel is. En alles zit in één koffer, waardoor het alarmsysteem eenvoudig te plaatsen is. Het voorkomt inbraak, vandalisme en kraak. Interesse in een mobiele alarmkoffer? Dan bent u bij FSS Security aan het juiste adres.

Heeft u een leegstaand pand en wilt u dit graag beveiligen? Dan kan een mobiele alarmkoffer de oplossing zijn. Zodra onbevoegden uw pand betreden, geeft het alarmsysteem een seintje aan de meldkamer, waarna er actie ondernomen wordt.

De voordelen van een mobiele alarmkoffer

Wanneer u kiest voor een alarmkoffer kiest u voor de vele voordelen die dit draadloze alarmsysteem te bieden heeft:

  • Ideaal om in te zetten voor gebouwen of leegstaand vastgoed waar andere vormen van beveiliging niet mogelijk of erg kostbaar zijn
  • Relatief lagere kosten dan surveillance of 24-uurs beveiliging
  • Mobiele alarmkoffers zijn binnen enkele minuten te installeren
  • Voorzien van een noodstroomvoorziening
  • Alarmopvolging behoort tot de mogelijkheden.

Wanneer is de alarmkoffer inzetbaar?

Een mobiele alarmkoffer is in veel situaties handig, zoals:

  • Bij onbewoonbaar en/of leegstaand vastgoed
  • In de eindfase van sloop- of renovatieprojecten
  • Bij bouwprojecten op buitenterreinen of de uitvoerderkeet
  • Bij dreiging van inbraak, vandalisme of kraak
  • Bij uitstel van oplevering van leegstaand vastgoed

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een alarmkoffer in uw specifieke situatie? Of heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De professionele medewerkers van FSS Security helpen u graag met een passend beveiligingsadvies.

Veelgestelde vragen over mobiele alarmkoffer

Omdat een draadloos alarmsysteem is voorzien van een noodstroomvoorziening en direct een seintje geeft aan de meldkamer wanneer er onbevoegden een pand of terrein betreden, is deze vorm van beveiliging enorm veilig. Daarnaast is een mobiele alarmkoffer erg mobiel en eenvoudig te plaatsen.

Een mobiele alarmkoffer is een mobiel alarmsysteem met een draadloze melder in één koffer. Dit maakt een mobiel alarmsysteem de ideale oplossing voor de beveiliging van bijvoorbeeld een bouwplaats, leegstaand pand of evenemententerrein. Een mobiele alarmkoffer heeft een of meerdere draadloze melders. Wanneer deze draadloze melders iets ongewoons signaleren, geven ze direct een seintje aan de meldkamer. Dit maakt het mogelijk om materialen en apparatuur wat de volgende dag weer nodig is gewoon te laten staan.

Een mobiele alarmkoffer is enorm breed inzetbaar. Van een leegstaand pand tot een bouwproject op een groot terrein of een evenemententerrein, de mobiele alarmkoffer is eenvoudig te plaatsen en doet het wat moet doen: inbraak, vandalisme en kraak voorkomen. Een mobiel alarmsysteem heeft dus zeker zin wanneer u een pand of terrein wilt beveiligen, zodat apparatuur bijvoorbeeld kan blijven staan wanneer het de volgende dag weer nodig is. Bovendien is een mobiele alarmkoffer een goede optie wanneer andere vormen van beveiliging niet mogelijk zijn.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

Thinc Ahead

FSS Security biedt een uitstekende dienstverlening waarbij er altijd met de klant wordt meegedacht om de dienst zo goed mogelijk te laten verlopen. De ervaring die wij hebben is dan ook positief. Ze zijn betrokken, meedenkend en er is goed en snel contact met de verantwoordelijke contactpersoon. De beveiligers hebben een professionele houding en uitstraling en wij vinden het dus een prettige samenwerking.

Winkelcentrum de Helftheuvel

Wij waren de eerste klant van FSS met winkelsurveillance, wij zijn dus al vanaf het eerste moment met FSS Security samen. Wat FSS hierin uniek maakt is dat zij echt een betrouwbare partner zijn en altijd zeer flexibel zijn in hun diensten en personeel. Mijn ervaring met FSS Security is dat ik na 27 jaar nog steeds tevreden ben over de geleverde diensten, dit komt omdat ze altijd meedenkend zijn in het vinden van oplossingen.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews