direct contact
073 644 0273

Alarmopvolging bij een inbraaksysteem

Alarmopvolging bij een inbraaksysteem

Schrik inbrekers op voorhand al af

Goed beveiligde bedrijfspanden en woonhuizen lopen aanzienlijk minder risico op inbraak. Zeker panden die zichtbaar beveiligd zijn, schrikken inbrekers op voorhand al af. Een alarminstallatie maakt uw pand ook minder aantrekkelijk voor onbevoegden.

Zodra er een onbevoegd persoon uw bedrijfspand betreedt, wordt hier direct een melding van gemaakt bij de meldkamer. En dan komt de beveiliger van FSS Security direct in actie.

Hoe gaan wij te werk?

Gaat er een alarm in uw bedrijfspand of woning af? Dan worden wij van FSS Security ingeschakeld door de meldkamer. De centralist geeft ons in codetaal aan in welk pand we moeten zijn en vervolgens in welke sectie(s). Onze mobiele surveillant gaat naar de doorgegeven locatie toe en gaat op onderzoek uit.

Het pand wordt eerst aan de buitenkant geïnspecteerd op eventuele inbraaksporen, waarna de ruimte waar het alarm is afgegaan zorgvuldig wordt gecontroleerd. Vaak is het bij een inbraak, wanneer het één zone is, loos alarm. Bij twee of meer zones wordt altijd, voor de zekerheid, de politie meegestuurd. Mocht het loos alarm zijn, dan herstelt onze surveillant het alarmsysteem weer. In alle gevallen wordt er een rapportage gemaakt, die u direct de volgende dag ontvangt, en wordt u als eigenaar (of andere eerste contactpersoon), afhankelijk van de instructie, direct door ons op de hoogte gebracht.

FSS Security: uw betrouwbare partner

Wij begrijpen als geen ander dat u uw alarmopvolging niet door de eerste de beste laat uitvoeren. FSS Security is uw betrouwbare partner en in bezit van verschillende kwaliteitskeurmerken. Wij zorgen ervoor dat u uw pand of woning met een gerust hart kunt verlaten. We staan 24 uur per dag voor u klaar om eventuele inbrekers of andere overlastveroorzakers op te sporen.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u behoefte aan een goed beveiligingsadvies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Daarom FSS Security

Waarom u moet kiezen voor FSS Security? Omdat wij vele voordelen hebben, zoals:

  • 25+ jaar ervaring
  • Oplossing voor elke situatie
  • 24/7 paraat en alert

Onze klanten

Met trots presenteren wij onze klanten, onze partners die voor FSS Security als beveiligingsbedrijf gekozen hebben. En dat hebben ze natuurlijk niet voor niets gedaan.

BV3 Projectsupport B.V.

Sinds 1 januari 2019 zijn wij klant bij FSS Security. Dit komt omdat wij graag één aanspreekpunt wilden hebben voor de meldkamer en de alarmopvolging. FSS Security pakte deze rol snel en goed op en ging alle locaties langs om alles duidelijk te bespreken. De ervaring die ik heb met FSS Security is dat ze zeer duidelijk communiceren, altijd vriendelijk zijn en tenslotte zeer behulpzaam!

Bossche Boulevard

FSS Security is een lokale speler. Hierdoor is er veel kennis over de problemen die spelen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Ook het directe contact, de korte lijnen en de flexibiliteit maken FSS Security uniek. Verder is het een professionele organisatie die werkt met getrainde medewerkers die weten wat er van ze verwacht wordt.

NL Film & TV. Filmproductiemaatschappij

Ik ben sinds januari 2022 klant bij FSS Security. Wij hebben FSS Security ingezet om de beveiliging van filmsets en verkeersregelaars te regelen. Dit met als doelstelling om een veilig werkgebied te creëren voor de werknemers en een visuele controle te uitoefenen over de filmset.
Er wordt bijzonder snel geschakeld en zelfs additionele verzoeken op het laatste moment werden gehonoreerd.
Erg fijn dat ze bekend zijn met de buurt en de film locatie, waardoor het werkgebied gelijk vertrouwd aanvoelt.

Mijn ervaring met FSS Security is erg positief. Snelle en heldere communicatie (ook buiten kantoortijden) en alle verzoeken bleken mogelijk. Flexibele instelling, wat bij filmproducties zeer belangrijk is. Fijn dat er één vast aanspreekpunt is, die het reilen en zeilen van de filmset snel onder de knie had.

Nieuws

Als beveiligingsbedrijf zijn en blijven wij altijd op de hoogte van de laatste actualiteiten, trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Komen we iets interessants tegen of hebben we zelf een mooie, nieuwe ontwikkeling doorgemaakt? Dan delen we dit graag met u.

10 apr

Inbraakmeldingen in Den Bosch hoger dan een jaar geleden

Landelijk neemt het aantal woninginbraken al jaren af. In maart 10 jaar geleden waren er ongeveer 6500 woninginbraken. Dit jaar in diezelfde maand waren er […]

Lees meer
27 nov

Eerste hulp bij afwezigheid van uw receptionist

Voor uw bedrijf is het van belang dat de receptie altijd bemand is. De receptionist vormt namelijk het visitekaartje van uw organisatie. En het komt […]

Lees meer
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews
Wij scoren gemiddeld een 9,8 op basis van 9 reviews